fbpx

Mesec fotografije na Dunaju

''Eyes On''- Mesec fotografije na Dunaju je največji avstrijski fotografski festival, ki že od leta 2004 poteka vsake dve leti. Tudi letos bo Dunaj za cel mesec november postal predstolnica fotografije, kjer bo predstavljenih 175 različnih zanimivih razstav.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Dunaj, Avstrija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Ni podatka

Veliko fotografskih projektov je zraslo z namenom izmenjave idej med fotografi iz številnih evropskih držav. Mnogo fotografskih razstav, ki bodo na ogled, je nastalo iz skupnega sodelovanja med fotografi različnih narodnosti, ki so s skupnimi močmi ustvarili nekaj novega in izjemno zanimivega. Program festivala med drugim vključuje tudi različne razprave, predstavitve knjig, predavanja, delavnice in preglede fotografskih portfeljev. European Month of Photography (”EMoP”) sodeluje tudi s festivali v Atenah, Berlinu, Bratislavi, Budimpešti, Ljubljani, Luksemburgu in Parizu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
eyeson.at

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!