fbpx

Mesec rojstva razkriva, katera roža vam prinaša srečo

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

In to rožo morate imeti v hiši, saj vas ščiti pred težavami in privablja srečo. Imate svojo najljubšo cvetlico? Pa je ta res tista, ki vam prinaša srečo? Preverite!

Narava je polna simbolov in čudovite energije, ki nas obdaja. Ko smo v harmoniji z njo, se v nas prebudi notranji mir in zavlada absolutna harmonija.

Verjame se, da ima vsak svojo posebno rožo, ki ga ščiti pred negativno energijo in mu prinaša srečo.

Ugotovite, kakšna je vaša roža glede na mesec rojstva – poskusite jo imeti čim pogosteje v svojem domu, da pritegnete srečo.

Januar – Repinca

Ti ljudje so temperamentni in pogumni. Pogosto delujejo agresivno in predani izključno svojim ambicijam, v bistvu pa so zelo prijazni in imajo ranljivo srce. Ko jih imate v družini ali v krogu prijateljev, vedite, da se nanje vedno lahko zanesete in to je pravi zaklad.

Mimoza. Foto: Florencia Galan / Unsplash

Februar – Mimoza

Ti ljudje so zelo občutljivi, zlahka jih je užaliti. So pridni in odgovorni, želijo, da se njihovo delo ceni. V ljubezni zahtevajo pozornost in so lahko muhasti. Pogosto jim niha razpoloženje, a ko jih sprejmete z vsemi pomanjkljivostmi in dobrimi stranmi, boste spoznali, da so ti ljudje bitja, polna svetlobe. Njihova duša je izjemno čista in nežna. Pogosto delajo proti sebi, da bi ugodili drugim.

Marec – Lotus

Vaš cvet po mesecu rojstva je nežen in zen lotos. Ti ljudje imajo umirjeno, a izjemno radovedno naravo. Z lahkoto se prilagaja vsaki situaciji. Imajo različne interese in veliko prijateljev ter izžarevajo čudovito energijo, ki privlači. Osredotočeni so bolj na čustveno in duhovno kot na materialno. Družina je cilj njihovega življenja. Ko prenašajo ljubezen, to počnejo z vsem srcem.

Lotus. Foto: Jay Castor / Unsplash

April – Hortenzija

Ta oseba je radodarna, empatična in se rada zabava. Vedno ima velik krog znancev. V življenju je sposobna doseči velike stvari, vendar ne zna varčevati. Zelo pogosto pomaga drugim ali jim nekaj daje, ne da bi pričakovala kaj v zameno. Edina pomanjkljivost je, da so nestrpni. V družinskem življenju so predani, pogosto menjajo službo in poklic. Radi imajo spremembe.

Maj – Šmarnica

Ti ljudje so res posebni in pristni. Odlikujejo jih izjemna lepota, nežnost, radodarna srčnost in bister um. Njihova slabost je, da se pogosto zanašajo na druge ljudi, zato so lahko večkrat prizadeti ali razočarani. Živijo po svojih željah, prosti čas pa izkoristijo za druženje z ljudmi, ki jih imajo radi. Nikoli ne odpustijo izdaje, v ljubezni pa so romantični, strastni in predani.

Šmarnica. Foto: Jeffrey Hamilton / Unsplash

Junij – Ambrozija

Ambrozija je tiha, mirna, opazovalec, ki ima popolno harmonijo med romantiko in pogumom. Večina ljudi, rojenih v tem mesecu, težko najde novo ljubezen, ker ne zaupajo ljudem. So sramežljivi, a v kritični situaciji sposobni pogumnega dejanja. Predani so negovanju svoje narave, njihovo poslanstvo skozi vse življenje pa je mir.

Julij – Tulipan

Tulipan je simbol bogastva, ambicije in slave. Označuje navezanost in strastno, močno osebo, ki ve, kaj hoče od življenja. Prav tako je to cvet nežne ljubezni, zato so ti ljudje izjemno romantični in večno zaljubljeni. Izstopajo kot čudoviti prijatelji, ki znajo odpuščati, in ko boste pridobili njihovo zaupanje, bodo vaši spremljevalci do konca življenja.

Vrtnica. Foto: Oscar Helgstrand / Unsplash

Avgust – Vrtnica

Vrtnica je kraljica rož in navajena je biti v vsem prva. Do sebe je preveč zahtevna, včasih samokritična. V ljubezenskih odnosih vedno prevladuje. Paziti se mora na zavistne in strupene ljudi, zna pa se tudi spopasti s težavami. Nikoli ne pušča stvari nerešenih in ko jo boš prizadel, ti bo pokazala svoje trnje.

September – Nagelj

Je pravi borec za resnico, tudi v svojo škodo, in zagovornik vseh ponižanih in užaljenih. Oseba s tako neposrednim značajem, kot je nagelj, je čudovit prijatelj in vodja. Nagelj v družini je pravi blagoslov. Ta oseba je lahko deloholik, lahko opravlja več služb hkrati. Ne prenaša izdaje in se boji težav. V ljubezni ji je najpomembnejša zvestoba.

Nagelj. Foto: Fly D / Unsplash

Oktober – Resje

Ljudje, rojeni v znamenju resja, so neizogibni generalisti. Narava jih je obdarila s sposobnostjo natančnosti, imajo analitični način razmišljanja. V prijateljstvu, vas ne bodo nikoli pustilo v težavah. Z lahkoto gredo skozi težave, pripravljeni so na neuspehe in razočaranja. Ljubezen jim je pomembna, a če je ni, ne obupajo. V zakonu so zvesti in skrbni.

November – Orhideja

Orhideje so skrivnostne. Niti do bližnjih niso preveč pošteni, ponavadi imajo vedno kakšno skrivnost. Takšen položaj v življenju ima svoje prednosti, orhideja vedno vzame tisto, kar ji pripada. Potrpežljiva in sposobna čakati – ve, kaj hoče in živi zase.

December – Sivka

Rada ima svobodo, živi s polnimi pljuči. Ne prenaša omejitev in predpisov. S takšnimi lastnostmi ji uspe narediti kariero, pomaga pa ji tudi, da vedno trezno razmišlja. Pogosto menja službo, vendar ji nikoli ne zmanjka denarja. Vse življenje se uči skozi življenje, ljubezen, vztrajnost. S starostjo postane bolj uravnotežena.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!