fbpx

Feng shui 2022: s tem boste privabili denar in obilje!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Sledite 7 ključnim korakom in denar boste pritegnili kot magnet! Upoštevajte te nasvete in sreča bo potrkala na vaša vrata.

Starodavna kitajska filozofija prostorskega načrtovanja feng shuija je namenjena prostemu pretoku pozitivne energije qi skozi vesolje. Po mnenju strokovnjakov feng shuija lahko nekateri triki in spremembe v domu pomagajo izboljšati sektor življenja, pa naj bo to kariera, denar, ljubezen ali sreča.

Feng shui pravila za privabljanje denarja v vaš dom v letu 2022:

1. Osredotočite se na določeno feng shui cono v vašem domu, ki je povezana z denarjem in finančno blaginjo, ta cona je vedno v jugovzhodnem delu vaše hiše. Pomembno je, da je prostor v tem delu doma vedno prost in odprt, da se pretaka energija blaginje. V njej ustvarite prijetno vzdušje, v ta del pa lahko postavite feng shui amulete, da pritegnete denar.

2. Rastline postavite v območje blaginje, da spodbudite rast na vseh področjih svojega življenja. Obstaja velika izbira feng shui rastlin, ki naj bi privabljale obilje, ena najbolj znanih pa je krasula, drevo denarja, vendar ne smemo zanemariti moči privlačnosti in energijskega vpliva bambusa.

3. Naj bo skleda sadja na jedilni mizi kot znak bogastva. Po feng shuiju je še posebej priporočljivo hraniti pomaranče v košari s sadjem, ker ta sadež simbolizira blaginjo, verjamejo, da čisti energijo v vesolju.

Naj bodo pomaranče vedno na vaši mizi. Foto: Stephanie Harvey / Unsplash

4. V sobo lahko obesite veliko ogledalo, ki bo odražalo podobo tistega, kar je na mizi, torej družinske mize, in tako simbolično podvojite bogastvo. Pomembno je, da na hišo ne postavite ogledala, da se v njej vidi odsev vhodnih vrat, saj to lahko kaže na odliv dobre energije.

5. Uporabite moč ognja. V feng shuiju velja, da viri ognja (pečica, štedilniki in plinske peči) ustvarjajo energijo v gospodinjstvu. Tu se srečajo vsi elementi, potrebni za vzdrževanje družine. Najboljše mesto za njihovo namestitev je sredi sobe. Če je pečica ob steni za njo postavite ogledalo.

6. Barve, ki naj bi leta 2022 privabile denar, so rdeča, zelena, črna in rumena. Za aktiviranje območja bogastva lahko uporabite tudi rdečo ali odtenke, kot so koralna, oranžna, vijolična ali roza.

7. Poleg doma je pomembno, da si denarnico uredite za privabljanje denarja. Tukaj je nekaj feng shui pravil za denarnico, ki prinašajo obilje, in čemu se je treba izogibati:

 • Ne zmečkajte svojega denarja.
 • Denar v denarnici razporedite po vrednosti (v naraščajočem ali padajočem vrstnem redu).
 • Izberite dovolj veliko denarnico, da denar v njen ne bo zmečkan.
Z denarnico in denarjem ravnajte s spoštovanjem. Foto: Emil Kalibradov / Unsplash
 • Uporabljajte 3 denarnice:
  1. denarnica, ki jo uporabljate vsak dan,
  2. denarnica, v kateri hranite denar za račune in stroške,
  3. denarnica za shranjevanje dodatnega denarja.
  Primer, če ste plačali položnice in vam je ostalo nekaj denarja, ga dajte v denarnico številka 3. Počnite to vsaj eno leto in videli boste rezultate.
 • Na kos papirja napišite svojo srečno številko in jo pospravite v denarnico.
 • Izogibajte se hranjenju računov, papirjev, starih kartic in vizitk v denarnici.

Najpomembnejše feng shui in življenjsko pravilo za privabljanje denarja v letu 2022 je zavedanje, da si zaslužite obilje!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!