fbpx

Feng shui nasveti, kako nase pritegniti denar

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Naj bo denarnica na točno določenem mestu. Zakaj? Po prepričanju feng shuija ta del hiše privlači napredek in finance. Vas že zanima, kateri del hiše je to?

Po pravilih feng shui je vsaka hiša, razdeljena na določena območja. Ena je namenjena ljubezni in dobremu počutju doma, druga udobju in sreči, tretja pa napredku na vseh področjih, tudi na področju financ.

Če želite povečati svoj dohodek in osvoboditi pretok energije za obilje v vašem domu, bodite pozorni na kraje, kjer shranjujete denar in denarnico.

V vsaki hiši je jugovzhodni del odgovoren za materialno blaginjo. Odložite tam denarnico. Shranite tudi denar, ki ste ga prejeli iz različnih virov, da privabite energijo za finančne izboljšave.

Jugovzhodni del doma naj bi obogatili tudi z rastlinami. Zato strokovnjaki za feng shui svetujejo, da v tem delu hiše hranite denarno drevo, zelene rastline ali rože v vijoličnih odtenkih.

Foto: envato

Element Vode povečuje učinek območja bogastva

V jugovzhodnem delu hiše postavite posodo z vodo, manjši akvarij ali okrasni vodnjak. Uporabite lahko fotografije, ki prikazujejo slapove, globoke reke, morja in oceane.

Poleg tega ta del hiše okrasite s predmeti v zlati in rdeči barvi, postavite pa lahko tudi določene talismane, kot so figurice feng shui, akvarij z zlatimi ribicami ali pa ga preprosto okrasite s kovanci.

Če iz nekega razloga ne morete ali nočete hraniti denarja v jugovzhodnem delu doma, potem denarnico in torbico hranite na tako imenovanih točkah moči v domu. To so kraji v hiši, kjer se počutite najlepše in najbolj udobno in ki oddajajo pozitivno energijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!