fbpx

Če je neumen in te je zapustil, bodi dovolj pametna in ga pusti na miru

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Nikar ne tekajte za nekom, ki se je odločil, da noče več imeti nič z vami. Da boleče je. In da, minilo bo. Samo pustite, da bolečina čim prej zaceli. Pozabite nanj. Dobesedno!

Številne ženske se na vse možne načine trudijo obdržati moškega, ki se jih je odločil zapustiti. Ne glede na to, kakšna je skušnjava, da bi vam morda uspelo prepričati osebo, ki vam je všeč, da si premisli in ostane ob vas, je vseeno bolje, da takšno osebo pustite na miru.

Predstavljamo vam nekaj razlogov, zakaj ga je res bolje pustiti na miru, če se je odločil, da vas zapusti.

Ne prosite ga, naj ostane

Čeprav bo to edino, kar si želite, ko se soočate z odhodom ljubljene osebe, mu ne recite: “Prosim ostani”. Pomembno je, da se tega poskušate vzdržati. Bolečina, ki vas tedaj obdaja, bo čez nekaj časa izginila, in ko se bo to zgodilo, boste zadovoljni, kako ste ravnali.

Lifestyle. Lovely woman at home

Našli boste osebo, ki želi biti z vami

Nobenega dvoma ni, da če ostanete zvesti sebi, boste našli nekoga, ki bo želel biti ob vas, ne da ga bi prosili. Tam bo, ker si želi biti z vami. Morda ste trenutno še preveč zaljubljeni in prizadeti, da bi razmišljali o drugih moških, vendar on res ni edini na svetu in ni vreden vaše ljubezni. Če je odšel, to pomeni, da vas ni ljubil iskreno in vsekakor si zaslužite več kot to.

Nekega dne bo obžaloval, a vi ne boste!

Morda bo trajalo le teden dni, morda celo desetletje, a eno je gotovo – obžaloval bo svojo odločitev. Morda bo spoznal, da se je motil, in vas prosil, da ga vzamete nazaj. Vendar boste to prerasli in spoznali, da je bila to le pomembna lekcija v vašem življenju. Takrat boste že srečni z nekom drugim.

Postali boste močnejša oseba

Vse to, kar trenutno preživljate, je le majhen test. Če se boste uspešno uprli svojim mislim, da bi ga prosili, naj ostane, boste iz celotne zgodbe prišli kot močnejša in oseba z višjimi standardi. Če ga boste pustili, čeprav si ga boste v mislih resnično želeli prositi, naj ostane, boste videli, koliko moči je v vas. Uspelo vam bo. Zaslužite si nekoga, ki vas bo ljubil ne glede na vse. Le vas in obratno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!