fbpx

Microsoft Surface Hub 2: kako je videti delovni prostor prihodnosti?

Microsoft Surface Hub 2

Leta 2015 je Microsoft predstavil Surface Hub, ki na velikem zaslonu omogoča sodelovanje skupine. Pred kratkim pa so pri tehnološkem gigantu naznanili, da bo kmalu na voljo druga različica naprave.

Microsoft Surface Hub 2 bo postavil smernice za oblikovanje delovnih prostorov prihodnosti. 50,5-palčni zaslon z ločljivostjo 4K vsebino prikazuje v razmerju 3 : 2. Uporabiti ga je mogoče v navpični ali vodoravni legi in v povezavi s tremi drugimi enotami.

Sodelovanje z oddaljenimi sodelavci omogočajo kamere 4K, mikrofoni “far-field” in možnost prijavljanja več uporabnikov. Po zaslugi stojala s koleščki Steelcase lahko tehnologijo uporabljate v različnih sobah. Testiranje naprave se bo začelo proti koncu letošnjega leta, kupci pa jo bodo lahko dobili v letu 2019.

Orodje bo prav gotovo prispevalo k optimiziranju učinkovitosti delovnih ekip. Surface Hub 2 združuje orodja Windows, Office, Microsoft Whiteboard in Microsoft Teams, prav tako pa podpira inteligentni oblak.

Galerija – Microsoft Surface Hub 2

Dodatne Informacije

Več informacij:
microsoft.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!