Mikro francoska manikira bo največji trend za nohte v letu 2021

Foto: IG raelondonnails
Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav je na nek način ustvarjanje manikire doma lahko prijetno in pomirjujoče, nas to leto vseeno večina pogreša svoje manikerke. Zaradi dejstva, da so bili saloni za manikiro velik del leta zaprti, je leta 2020 prevladovala preprosta in minimalistična manikura.

V upanju, da bodo prihodnje leto prišli boljši časi, pa začenjamo iskati navdih za nove trendovske manikire. Leta 2021 potrebujemo nekakšen minimalističen dizajn, ki bi ga lahko ustvarili doma, vendar je videti elegantno in šik – to je mikro manikira.

Kaj je mikro manikira?

Gre za mikro francosko manikiro. Je preprosta, minimalistična in bo največji trend nohtov leta 2021. Harriet Westmoreland, znana umetnica nohtov, poudarja, da je mikro manikira sodoben videz tradicionalne francoske manikire. Glavna razlika med njimi je debelina konice. Pri mikro manikuiri je konica nohta pobarvana čim tanjše, rahlo se zoži ob straneh nohta. Poleg tega se barva, ki jo izberete za konice nohtov, nanaša na prozorno ali “nude” podlago. Ta slog je popolnoma univerzalen. Priljubljen je zato, ker je eden najbolj hvaležnih stilov manikire, ne glede na obliko in dolžino nohtov. Poleg tega ob pravilni izvedbi nohte podaljša in jih dopolni. Z malo potrpljenja in prakse lahko to manikiro ustvarite sami, doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Navlažena koža brez gubic s pomočjo inovacije iz Azije