fbpx

Mitja Okorn, Life in a Year (2020): prvi hollywoodski film slovenskega režiserja prihaja na Amazon Prime Video

Pa smo ga dočakali, film Life in a Year (2020), ki ga je režiral slovenskih režiser Mitja Okorn! To je njegov prvi hollywoodski film z zvezdniško zasedbo, saj se v njem pojavijo Jaden Smith (sin Willa Smitha), manekenka Cara Delevingne in Cuba Gooding Jr..

Film Life in a Year (2020) pripoveduje zgodbo o najstniku Darynu (Jaden Smith), ki izve, da njegova simpatija Isabelle (Cara Delevingne) umira. Daryn se tako odloči, da bosta v tem letu, ki jima je še ostalo, doživela čim več.

Mitja Okorn, Life in a Year (2020)

“Ko se je začelo branje scenarija, so vsi začeli skrivati solze. Willu Smithu za to ni bilo mar in je jokal,” je Mitja Okorn povedal za portal Entertainment Weekly. “In ko smo kasneje začeli snemati te čustvene scene, je Will Smith sedel za menoj in ihtel.”

“Seže ti v globino duše. O moj bog, ves čas sem jokala,” je za EW povedala Delevingeva.

Za produkcijo filma, ki naj bi 27. novembra prispel na platformo Amazon Prime Video, je poskrbela produkcijska hiša Willa Smitha Overbrook Entertainment skupaj s Sony Pictures.

Namig: V kolikor si želite ogledati film, prebirati dobre knjige ter pri nakupovanju dobiti dodatne popuste in nižjo poštnino, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN 30-DNEVNI BREZPLAČNI PREIZKUS – AMAZON PRIME

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!