MM.01: e-motor, ki pride v paketu z moško obleko in dodatki

Foto: jentewillems.com

Sodelovanje med Creative Studios in Mighty Machines je obrodilo sadove in nastala je obleka, narejena z mislijo na motoriste – projekt MM.01 v sebi združuje električno motorno kolo Sarolea, prefinjeno obleko z vgrajeno zaščito, dizajnersko čelado in umetelni žepni nož.

Želja pri projektu MM.01 je v tem, da bi ustvarili novo blagovno znamko, ki bi v sebi združevala kakovostno rokodelsko izdelavo in inovativen dizajn. Ekipa iz Antwerpna je potrebovala dve leti, da je predstavila svojo vizijo motoristične mode in motorističnih dodatkov – luksuzni paket MM.01 tako sestavlja električno motorno kolo Sarolea, motoristično obleko Café Custom, dizajnersko čelado Heroine MM.01 in ročno narejen žepni nož.

Vsi ti elementi med seboj delujejo kot uliti, združuje pa jih črna barva z oranžnimi dodatki. Barva poudari osebnost in poskrbi za splošno prepoznavnost projekta in bodoče znamke.

Glavna zanimivost pa je električno motorno kolo, belgijske znamke Sarolea – model N60 MM.01 poganja elektromotor s 120 kW (163 KM) moči, z njim pa lahko prevozimo do 330 kilometrov dolgo pot. Za pospeševanje od 0 do 100 km/h bomo potrebovali zgolj 3 sekunde! Za vso elektroniko skrbi umetna inteligenca WAIZU, za katero so zaslužni pri Sarolei, ML6 in celo Googlu.

Prefinjena obleka, izpod rok Café Costume, ima klasične linije, njen dizajn pa omogoča, da gremo lahko z motorja naravnost na sestanek v pisarno. In to brez kompromisov pri varnosti, v primerjavi s standardno motoristično obleko.

Čelado Heroine MM.01 so naredili pri Hedon Helmets, njena izpostavljena črna karbonska vlakna pa stilsko dopolnijo motorno kolo.

Studio Blade je prispeval žepni nož, ki je narejen iz karbonskih vlaken, titana in kvalitetnega damaščanskega jekla.

MM.01 je vsekakor oprava za vsakega gospoda, ki ga privlači moderno, kakovostno in ima visoke standarde, pri tem pa je samozavesten in enostavno ne trpi ugovarjanja.

Galerija: MM.01

Dodatne Informacije

Več informacij:
sarolea.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: oda dekadenci