fbpx

MOD-t: 3D-tiskalnik za vašo pisarno

3D-tiskalnik za vašo pisarno

Imate majhno pisarno, ki jo za nameček pomanjšajo še veliki stroji? Ti časi so mimo. V podjetju New Matter so namreč izdelali 3D-tiskalnik, ki je ravno dovolj velik, da ga boste lahko postavili na pisalno mizo. Pravzaprav ga boste s ponosom dali na ogled, saj ima zelo futuristični videz.

MOD-t je v svetu 3D-tiskalnikov prav gotovo naredil korak naprej.


Njegov videz je precej minimalističen, saj so belo ohišje samo pokrili s prozorno plastiko, zaradi katere lahko ves proces opazujete v živo. V belem ohišju se skrivajo vsi kabli, trakovi in ostala ‘mašinerija’. Tiskalnik in vašo mobilno napravico boste lahko povezali prek omrežja Wi-Fi ter tako vodili vse operacije. Tiskalnik zaradi svoje velikosti oz. majhnosti nima prav velike tiskalne površine, saj ta meri vsega 12,7 cm x 15,2 cm x 10 cm, zato pa je priročno, da tehta slabih 5 kg. MOD-t deluje samo z 1,75 mm polnili PLA, si pa lahko zaradi standardnih velikosti kartuš privoščite njihov nakup tudi pri drugih proizvajalcih, če bi želeli razširiti barvni spekter. New Matter jih namreč za zdaj ponuja 13.

Tako, če ste že del prihodnosti in menite, da bomo veliko izdelkov za vsakdanjo rabo proizvajali kar doma, potem je MOD-t odlična priložnost, da se obrti izučite. In to samo za dobrih 250 evrov.

Galerija – 3D-tiskalnik za vašo pisarno

Dodatne Informacije

Več informacij:
newmatter.com/

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.