fbpx

Moda: 3 zlata pravila, kako nositi športne superge

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ni ženske omare za čevlje, v kateri ne bi bilo nekaj parov superg. Ker se modni trendi hitro spreminjajo, prav tako superge in načini kombiniranja z drugimi kosi oblačil, vam v prispevku predstavljamo letošnje trende, kako nositi večno modne superge.

1. Pisane superge nosite k nevtralnim barvam

Letos so zelo priljubljene superge v pisanih barvah. Če se odločite za eno izmed pisanih variant superg, morate za preostanek outfita nositi nevtralne tone, sicer vse hitro postane preveč pisano, videz pa »natrpan«. Bež, črna, rjava ali siva so idealne barve tukaj. Bela je poleti odlična izbira! Tako pisane superge še bolj zasijejo.

2. K supergam se podajo modne nogavice

K supergam se vedno podajo modne in zabavne nogavice, naj bodo visoke ali nizke. Visoke so primerne primerna za obleke, krila ali kratke hlače. K enobarvnim supergam lahko nosite nogavice s pisanimi motivi. Enobarvne nogavice pa so priporočljive za pisane superge.

3. Superge s podplatom so vedno dobra izbira

Če še niste imeli superg z debelim podplatom imate sedaj priložnost, da jih preizkusite. Ti modeli superg so postali sestavni del vsakdanjega življenja mnogih modno ozaveščenih žensk, ponujajo pa jih prav vse blagovne znamke. Elegantne superge na platformi so praktični in modni modeli, ki popolnoma dopolnjujejo vsak modni stil.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!