fbpx

Moda: škornji so trend obutev jeseni in zime 2022/2023

Foto: Reserved

Škornji so vrsta obutve, ki jo lahko nosimo dlje časa in kombiniramo k različnim oblačilo. Moda se hitro spreminja, a ko govorimo o škornjih, lahko opazimo, da so se pravzaprav vrnili vsi trendi, ki so se nosili prejšnja leta. Posebej bi izpostavili trend kavbojskih škornjev, škornje s platformo. Glede na to, ali potrebujete škornje za prosti čas ali tiste za večerni izhod, lahko svoj najljubši model najdete v različnih prodajalnah.

Jesen nam prinaša večplastne in kreativne trend kombinacije. Modni poudarek je tokrat na vzorcih, barvah in “olor blocking” kombinacijah, kako boste vse skupaj povezali, pa je odvisno od vas.

Ko govorimo o jesenski in zimski obutvi, bi posebej izpostavili škornje. To jesen so v modi kavbojski škornji, platforme in škornji do kolen.

Ko govorimo o barvah, s črno nne boste zgrešili, lahko pa opazimo, da sta v trendu tudi barva konjaka in bela. Težko si predstavljamo bele škornje v zimskih kombinacijah, a če se pravilno poigrate z modo, lahko ustvarite kul kombinacije, ki bodo drugačne.

Karkoli boste izbrali, ne boste zgrešili, v nadaljevanju pa vam predstavljamo trendovske modele škornjev, ki jih boste rade nosili to jesen in zimo. Pustite domišljiji prosto pot in bodite kreativne, saj je poudarek na drznih kombinacijah, v katerih boste opažene.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!