fbpx

Moderne in sproščene pričeske za letošnjo jesen/zimo

Pričesko učvrstite z lakom za lase Diamond Volume. // Foto: Beiersdorf AG

Od sproščenih druženj do formalnih srečanj, pričeske te sezone so zabavne, elegantne in bodo videti čudovite na vseh vaših dogodkih. Kljub temu so modne pričeske enostavne in jih lahko oblikujete kar doma.

Sally Brooks je že trikrat osvojila naziv londonskega frizerja leta in je nedavno postala članica »Hall of Fame« britanskega združenja frizerjev. V svoji karieri je oblikovala pričeske za mednarodne modne oblikovalce, kot je Alexander McQueen, Že od leta 2008 je mednarodna stilistka za znamko NIVEA. »Verjamem, da je NIVEA sinonim za kredibilnost in kakovost,« pravi Sally. »Všeč so mi izdelki in cenim njeno filozofijo. NIVEA je prav tako predana lasem, kot sem jaz.«

Danes vam bomo predstavili dve pričeski za sproščeni vsakdan, ki si jih brez težav naredite sami doma – bujni paž in valovite dolge lase. Naraven, sproščen volumen lahko zlahka dosežete tako, da med sušenjem las ustvarite volumen pri koreninah. Za popolno prožnost je bistveno stanje las – boljše je stanje las, bolj naravno so videti.  Ključno je, da je pričeska videti mehka in nestrukturirana.

Sallyjin najboljši nasvet
Za maksimalen volumen se pri sušenju las vedno najprej posvetite predelu ob koreninah, saj boste s tem ustvarili dodaten volumen, pričeska pa bo dlje obstojna. Preden odstranite krtačo, pustite, da se pramen las ohladi.

 

Dodatne Informacije

www.nivea.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!