Foto: Moschino.com

Modne barve jeseni (2021): to so 3 najbolj drzne barve, ki jih bomo nosili to jesen

Zadnjič posodobljeno: :

Barve, ki nas bodo odvrnile od turobnih dni prihajajoče jeseni in zime, so rumena, oranžna in roza. Te tri barve so najbolj drzne v jesensko zimski kolekciji.

Jesen običajno prinaša temnejše barve v rjavih in sivih tonih. Toda v tej sezoni so se te domneve obrnile na glavo in pasteli so se pojavili kot nepričakovan jesenski trend barv, saj so v ospredju tudi najbolj drzne barve.

Rumena barva spominja na sonce in poletje, zato se v jesenskih kolekcijah priznanih blagovnih znamk, kot so Versace, Prada in Gucci ta šteje kot priljubljen modni trend letošnje jeseni. Svetlo in sončno, bo glavni junak oblačil.

Foto: Sunnei.it
Foto: hm.com

Čas je, da popijete roza šampanjec in razstrelite nekaj mehurčkov, ker se je vrnila ta popolna barva. Roza toni se vračajo v jesensko modo in prav tako barva fuksije in vijolične barva, ki bosta ponovno podoživeli svojo slavo.

Foto: Zara.com
Foto: Jilsander.com

Oranžna je glavna barva v naravi, saj jesen prinaša njene raznovrstne odtenke. O​čitno ne bo manjkala tudi v modni barvni paleti oblačil. Oranžna predstavlja neomajno energijo, ki se bo odražala tudi na oblačilih in modnih dodatkih, kot so čevlji in torbice.

Foto: Acnestudios.com
Foto: Zara.com

Vedno sledite svojemu osebnemu okusu in, če vam je všeč določena barva, tudi če ni v paleti najbolj vročih letnih časov, ne oklevajte, da jo nosite z lahkoto. Izvirnost se vedno izplača!

Poglejte si vse modne barve letošnje jeseni in zime 2021-2022.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!