Hladilniki Samsung Bespoke od zdaj na voljo v Sloveniji

Zadnjič posodobljeno: :

Samsung Bespoke hladilniki predstavljajo edinstveno ponudbo na trgu gospodinjskih aparatov, ki odlične tehnologije hlajenja prinašajo v kombinaciji s funkcionalnostjo in odličnim oblikovalskim stilom. Ti inovativni gospodinjski aparati svojstvenega videza prinašajo obilico vrhunskih tehnologij, kot so Flex dizajn, Optimal Fresh +, Cool Select + in Humidity Fresh +.

Hladilniki Bespoke se zlahka umestijo v vsak interier, na voljo pa so v različnih barvah za edinstven dizajn prostora. V Sloveniji se priporočena maloprodajna cena hladilnikov Bespoke giblje od 719 €, na voljo pa so v različnih barvnih odtenkih, kot so nebeško modra, barva sivke, srebrna, bela, črna in bež.

Enostavna priprava najljubših obrokov

Hladilniki Samsung Bespoke bodo olajšali pripravo hrane, vaša živila pa bodo vedno ostala sveža zahvaljujoč inovativni coni Flex, ki ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika. Temperaturo lahko nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo, kot tudi za pijačo. Zahvaljujoč tehnologiji Humidity Fresh +, v posebnem predelu v hladilniku bo vaša hrana ostala sveža in bo ohranila teksturo in okus. Poleg tega je možno prilagoditi raven vlažnosti znotraj samega predela Humidity Fresh + za še bolj optimalno uporabo, na primer za shranjevanje sadja in zelenjave.

Za lažjo organizacijo hrane ima ta hladilnik prilagodljive predale, s katerimi lahko notranji prostor prilagodite po lastnih željah. Hladilniki Bespoke vsebujejo tudi dvojni ledomat, torej z navadnimi kockami ledu dobite tudi drobljen led, kot nalašč za pripravo koktajlov, frapejev ali ledene kave.

Odmik v dizajnu hladilnikov

Novi hladilniki Bespoke vsekakor izstopajo s svojim inovativnim dizajnom Flex. Tovrstni dizajn se popolno ujema z različnimi stili interierjev. Hladilniki so na voljo v različnih svežih in prepoznavnih barvah, možna je izbira končne obdelave v steklu ali jeklu. Funkcionalnost in videz hladilnika sta dva od bolj pomembnih elementov vsake kuhinje. Ne le, da boste z izbiro idealne barve, površine in položaja še bolj uživali v pripravi jedi, ampak bo tudi vaša kuhinja zažarela v prepoznavnem slogu.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!