fbpx

Modni dodatki za ženske: kaj mora imeti vsaka ženska v svoji omari

Vse ženske rade izgledamo dobro, se modno oblačimo in seveda - celoten stajling dopolnimo z dodatki. Vsaka ženska ima svoj par najljubših uhanov ali drugega nakita, morda najljubšo ure ali pa kapo in klobuk.

Modni dodatki so tisto, kar daje našim oblekam posebno vzdušje in pristnost. Pogosto je prav v njih največ čarovnije. Če torej niste prepričani, katere dodatke potrebujete za popestritev svojih stajlingov, vam ponujamo nekaj predlogov. Ko se boste navadili na svoje najljubše modne dodatke, boste težko pripravili stajling brez njih.

Privlačna ura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casio USA (@casio_us)

Ura je modni dodatek, ki je že dolga leta v trendu, tako v svetu moške kot ženske mode. Z uro se nikoli ne boste zmotili in poleg tega, da je zelo praktična, boste z njo videti prefinjeni in urbani. Modelov ur je res veliko, priznati pa moramo tudi, da je zelo lepo, če imamo uro, ki smo jo podedovali po mami ali babici, zato ima poleg tega, da je zelo lepa, tudi edinstveno sentimentalno vrednost. Ure se odlično prilegajo tako vsakdanjim kot elegantnim kombinacijam.

Zadnja posodobitev 2022-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Elegantna ogrlica in uhani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

Nakit je vsekakor del življenja vsake ženske in zagotovo ga imate več, kot vam ga uspe vsak dan nositi. Ne govorimo o ekskluzivnih, dragih kosih, ki jih nosimo le ob posebnih priložnostih, ampak o nakitu, s katerim dopolnite vsakdanje kombinacije oblačil. Najpomembnejša kosa, ki bi ju enostavno morate imeti sta elegantna ogrlica in par uhanov, ki jih boste nosili tako na “casual” stajling tudi z elegantno obleko.

Zadnja posodobitev 2022-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Klobuk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HARRY MET SALLY (@harrymetsally__)

Klobuki so odličen modni dodatek, ki že sam po sebi naredil stajling bolj zanimiv in bolj moden. Z njim boste zagotovo izstopali v množici. Če niste prepričani, katero vrsto klobuka bi morali imeti, za začetek priporočamo tistega s srednje širokim robom, nevtralne barve, kot je bela, svetlo sive ali kamelja. Klobuki v teh barvah se prilegajo vsaki barvi las in različni polti, pa tudi večini oblek, ki jih boste oblekli.

Ni izdelkov za prikaz!

Dober pas

Ko boste ugotovili, da je pas modni dodatek, ki ga lahko nosite skoraj vedno, ga boste zagotovo želeli nositi na različne stajlinge. Okrasni in urbani pas je lahko dodatek k vašim hlačam, lahko pa je tudi detajl na obleki.

Ni izdelkov za prikaz!

Dobra sončna očala

Pozabite na očala, ki jih kupite v navadni trgovini za malo denarja, se hitro zlomili in nimajo konkretne zaščite pred soncem, pa čeprav zgledajo zelo moderna. Vsakodnevno potrebujete sončna očala z ustrezno zaščito, izdelana iz dobrega materiala in kakovostnega dizajna, ki bodo brezčasna in se bodo prilegala katerikoli vaši obleki. Torej, prihranite denar in si privoščite dobra sončna očala.

Zadnja posodobitev 2022-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – na Amazon.de lahko kupujejo brez davka na dodano vrednost, če se podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobiš tudi posebne popuste in ugodnosti! Z naslednjo povezavo – > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!