Modularna glamping hiška na drevesu za trajnostni pristop k turizmu

Foto: O2 Treehouse

Drevesne hiške O2 Treehouse podjetja Treewalkers združujejo otroško domišljijo z glampingom in hkrati ohranjajo okolju prijazno izkušnjo.

Hiše na drevesih imajo edinstvene kupole in jih je med seboj mogoče povezati v majhno glamping vasico. Hiše so modularne, tako da lahko postavite vasico z eno ali več enotami in tako izgradite trajnostni hotel, nenavaden Airbnb ali preprosti kamp, ki ponuja drugačno bivanje. Inovativna modularna zasnova omogoča prilagodljivo nastanitev po potrebah posameznika. Enote so opremljene s standardno zunanjo vtičnico, notranjim pohištvom in strešno kritino. V okviru franšiznega programa lahko lastniki nastanitev oddajo svoj Treewalker v zameno za bivanja v neki drugi namestitvi. S tem se ustvarja tako imenovani trajnostni skupnostni turizem!

Foto: O2 Treehouse

Obstaja veliko zanimivih oblik, a najbolj ikoničen je šotor v obliki črke A. Notranjost je topla in lesena, s posteljo in s sedežno garnituro. Kot si lahko predstavljate, je v njem dovolj naravne svetlobe in je zelo zračen. Končno poslanstvo znamke je oblikovati arhitekturne strukture, ki zdravijo vez med ljudmi in naravo, tako da lahko mirno sobivajo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!