Modularna glamping hiška na drevesu za trajnostni pristop k turizmu

Foto: O2 Treehouse

Drevesne hiške O2 Treehouse podjetja Treewalkers združujejo otroško domišljijo z glampingom in hkrati ohranjajo okolju prijazno izkušnjo.

Hiše na drevesih imajo edinstvene kupole in jih je med seboj mogoče povezati v majhno glamping vasico. Hiše so modularne, tako da lahko postavite vasico z eno ali več enotami in tako izgradite trajnostni hotel, nenavaden Airbnb ali preprosti kamp, ki ponuja drugačno bivanje. Inovativna modularna zasnova omogoča prilagodljivo nastanitev po potrebah posameznika. Enote so opremljene s standardno zunanjo vtičnico, notranjim pohištvom in strešno kritino. V okviru franšiznega programa lahko lastniki nastanitev oddajo svoj Treewalker v zameno za bivanja v neki drugi namestitvi. S tem se ustvarja tako imenovani trajnostni skupnostni turizem!

Foto: O2 Treehouse

Obstaja veliko zanimivih oblik, a najbolj ikoničen je šotor v obliki črke A. Notranjost je topla in lesena, s posteljo in s sedežno garnituro. Kot si lahko predstavljate, je v njem dovolj naravne svetlobe in je zelo zračen. Končno poslanstvo znamke je oblikovati arhitekturne strukture, ki zdravijo vez med ljudmi in naravo, tako da lahko mirno sobivajo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dvor Vipolže: romantičen oddih v prenovljeni briški domačiji