fbpx

Monvidal Residence: počitniška oaza udobja in sodobnosti v Puli

Foto: Booking.com

Luksuzna počitniška rezidenca s svojim vzdušjem spominja na katero izmed grških poletnih oaz. Dobrodošli v Monvidal Residence v Puli!

Prekrasna Monvidal Residenca, ki se nahaja v neposredni bližini mesta Pula, slovi kot prava oaza miru na jugu Istre. Poleg arhitekturne zasnove s poudarkom na belini, namreč v sebi skriva sproščujoč vrt, z zen pridihom. Gostje se tako lahko umirjajo v senci sredozemskega rastja, na udobnih belih zofah ali pa ob lesketajoči se gladini bazena, kjer se v vročih poletnih dneh tudi osvežijo.

Osebje v rezidence bo storilo vse, da se boste počutili kot doma. Le brez nepotrebnega stresa in naglice. V sklopu namestitve je namreč oblikovana tudi masažna soba, kjer se lahko predate izkušenim rokam tamkajšnjih maserk.

Sobe so zvočno izolirane in omogočajo kar največ zasebnosti ter miru. Opremljene so s sodobnimi televizorju, v kopalnici vas pričakajo toaletni pripomočki, tudi sušilec za lase. Skozi okna lahko občudujete prekrasen vrt ali se spogledujete z mestom, glavne puljske znamenitosti pa so le nekaj sto metrov stran od nastanitve. Monvidal Residence se nahaja v okolišu, ki slovi po odlični izbiri kavarn in restavracij, tako se lahko prepustite živahnemu življenju izven zidov zen nastanitve.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.