Moschino x H&M: poglejte si celoten lookbook najbolj vroče kolekcije leta

Končno je razkrita celotna modna kolekcija Moschino x H&M, ki v izbrane trgovine in na splet prihaja 8. novembra. V teh dneh so namreč razkrili celoten lookbook, in sicer za žensko in moško kolekcijo.

Končno, znana je celotna kolekcija modnega sodelovanja med švedskimi modnim gigantom H&M-om in italijansko luksuzno modno znamko Moschino. In če ste že dolgo hrepeneli po Moschinovih kosih po bolj prijaznih cenah, je zdaj vaša priložnost.

Lookbook, ki je izšel v teh dneh, nakazuje, da bo šlo za ekscentrično kolekcijo, kjer bodo kraljevali motivi Disneyja, MTV-ja in Moschinovi logotipi. Kolekcija se sicer zgleduje tudi po 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. “Kadarkoli oblikujem, mislim na svoje prijatelje. Lookbook MOSCHINO [tv] H&M je kot zabava: praznuje namreč zabavo, pop, ustvarjalnost in energijo ljudi ter kolekcije,” še dodaja Jeremy Scott, modni oblikovalec pri Moschinu. In očitno Jeremy ne klati prazne slame, saj je k sodelovanju pri tej kolekciji povabil prijatelje iz resničnega življenja, vključno z zmagovalko 10. sezone šova RuPaul’s Drag Race Aquario, dvojčici in influencerki Ayo in Ami, Scottovo pomočnico pri Moschinu Sakuro Bready in Pabla Olea, Scottovega najboljšega prijatelja in vodjo stikov z javnostjo pri Moschinu.

Ženski lookbook Moschino x H&M

Moški lookbook Moschino x H&M

Dodatne Informacije

Več informacij:
hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H&M z razširjeno kolekcijo oblačil Blank Staples za sproščen vsakdan