fbpx

Moška sončna očala 2018: modna sončna očala za pomlad/poletje 2018

Trendi za moška sončna očala 2018 napovedujejo kar nekaj različnih modelov, s katerimi boste letos pritegovali zavidljive poglede. Ta kul sončna očala bodo v trenutku nadgradila vaš videz in vam dala nekaj dodatnih stilskih točk. Pa poglejmo, katera so najbolj modna moška sončna očala 2018.

V nadaljevanju vam predstavljamo 5 stilov, ki prednjačijo med trendi za modna moška očala 2018.

Kovinski okvirji sončnih očal: zlata in srebrna

Kovinski okvirji so postali skoraj tako raznovrstni, kot so acetatni. Letos so dobili nadgradnjo v obliki steampunka.

Sončna očala, ki se pripnejo

Eden največjih trendov v 2018 so retro sončna očala, ki se pripnejo. Prej kot bi rekel keks, se spremenijo v navadna očala in seveda obratno.

Okrogla vintage sončna očala

Retro očala so letos popolnoma okrogla. Najbolj trendovski bodo kovinskimi okvirji, ki spominjajo na sedemdeseta, in manjša sončna očala, ki spominjajo na obdobje grungea v devetdesetih.

Sončna očala z okvirji v obliki črke D

Vračajo se tudi sončna očala z okvirji v obliki črke D. Stil na priljubljenosti vedno bolj pridobiva, saj imajo takšna očala futuristični pridih in moški značaj.

(Pre)velike aviatorke

Aviatorke nikoli ne bodo iz mode. Letos prihajajo v nekoliko večjih različicah. Ta stil je odličen za vse, ki želite popestriti svoj videz. So športne in elegantne hkrati, z večjimi lečami oziroma okvirji pa boste nedvomno izstopali iz množice.

Poudarjeni, debelejši okvirji na predelu obrvi

Sodobna različica očal Club Master vključuje debelejše okvirje na predelu obrvi. Stil, ki nedvomno govori, da vas žene želja po retro kosih in predelavah klasik.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!