fbpx

Corsair K68: tipkovnica, odporna na tekočine

Tipkovnici K68 niti tekočine ne morejo do živega.

Tehnologija nas vsakič znova preseneti z izboljšavami, ki si jih do pred kratkim nismo mogli niti zamisliti. Kljub temu pa opažamo, da so tekočine še vedno največji sovražnik elektronskih naprav. A ne v tem primeru. Tipkovnica Corsair K68 je namreč odporna na tekočine.

To je zaskrbljujoče zlasti za strastne igralce računalniških iger, ki se med igranjem želijo okrepčati s svojo priljubljeno pijačo. Hitro se lahko zgodi nesreča in vsebina kozarca se polije. Z novo Corsairovo tipkovnico K68 ne bomo imeli takšnih skrbi, saj je odporna na tekočino. 

Tipkovnici K68 niti tekočine ne morejo do živega.
Tipkovnici K68 niti tekočine ne morejo do živega.

Mehanične tipkovnice imajo vsako tipko sestavljeno posebej, kar je razlog za visokoprofilne tipke. K68 vsebuje najbolj kakovostna stikala zlate barve MX CHERRY. Tipke so osvetljene v rdeči barvi, kar pripomore k izboljšanju že tako izjemne igralske izkušnje. Tipkovnica bo zaznala vsak najmanjši pritisk na posamezno tipko. Najbolj pomembna lastnost pa je prav gotovo odpornost na tekočino in prah.

Če se želite ob igranju svoje najljubše igre sprostiti ob kozarcu piva ali morda katere brezalkoholne pijače, je Corsair K68 prava tipkovnica za vas. Zanjo boste odšteli 150 evrov. Nakup je možen tudi preko spodnje povezave na Amazon Prime.

Dodatne Informacije

Več informacij:
corsair.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!