Moške frizure 2015: clip-on figa za hipsterje – to ni šala!

Umetna figa za hipsterje

Čeprav se zdi, da umetne fige, ki jih pritrdimo na lase, obstajajo že od vedno, so bile te do danes namenjene predvsem ženskam, ki so hotele popestriti svoje frizure. S priljubljenostjo hipsterskih frizur – fig, čopkov, kitk in podobnih naglavnih umetnin – pa so zdaj namenjene tudi moškim, ki bi bili radi hip, še preden jim zrastejo dolgi lasje. Tako je, moške “clip-on” so resnične in nič ne moremo ukreniti glede tega!

Čeprav so ”clip-on” fige naprodaj že tako rekoč od vedno, so bile do zdaj vedno v domeni ženske populacije. Hipsterji, njihove brade, polfigice, figice, kitke in ostale ”hip” frizure pa so v svet moških frizur vnesle novo razumevanje zvitkov, ki jih tako preprosto zvijemo iz dolgih in srednje dolgih las.

Umetna figa za hipsterje
Umetna figa za hipsterje

Da pa fantom, ki niso pravočasno predvideli novih trendov in si niso pravočasno pustili rasti las, ne bo treba izpustiti popularnega trenda med frizurami, so tukaj moške ”clip-on” fige.

Umetna figa za svetlolasce
Umetna figa za svetlolasce

PREBERITE ŠE:  Artburo: ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Tako je, umetne fige, ki jih pritrdimo z elastiko oziroma sponko, so resnične, in to ni šala! Vsem, ki že komaj čakate, da svojo frizuro obogatite z moško figo, sporočamo, da ste od te le en klik stran. 😉

Umetna figa za temnolasce
Umetna figa za temnolasce

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.groupon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!