Moške frizure 2016: najboljše poletne frizure za moške

Če si trenutno v procesu prenove poletne garderobe, ne pozabi na poletno pričesko! Letos razmišljaj kratko. Tukaj je troje najboljših pričesk za letošnje poletje, ki jih boš zlahka vzdrževal. Kakšne so torej moške frizure 2016, ki so najboljše za to poletje?

Moške frizure 2016: najboljše poletne frizure za moške:

Razmršeni kratki lasje

Če želiš tudi poleti ohraniti nekaj tiste ekstra dolžine, se lahko odločiš za razgibane/razmršene kratke lase. Pričeska ne zahteva veliko dela in je videti še posebej odlično takrat, ko si jo po plavanju v morju posušimo popolnoma naravno. Pričeska pristaja večini obrazov, še posebej pa pristaja fantom z daljšim, suhim obrazom in tistim, ki imajo lase naravno valovite.

Super kratki lasje

Super kratki lasje so poleti prijatelj prav vsakega moškega: pričeska je vročemu vremenu prijazna, skrb zanjo pa je zares minimalna. Lasje se lahko s takšno pričesko zdijo gostejši in bolj polni. Pričeska najbolje pristaja moškim z ovalnim ali kvadratastim obrazom, izogibajo pa naj se je moški z okroglim obrazom.

PREBERITE ŠE: Moške kopalke 2016: izjemno modne kopalke MC2 Saint Barth

Moker videz pričeske

Moker videz pričeske je prevladoval tudi na modnih pistah za pomlad/poletje 2016. Lepota te pričeske se skriva v tem, da jo zlahka oblikujemo po plavanju ali po vadbi v telovadnici. Sovražnik pričeske je vlaga, pravi izdelki za oblikovanje pa jo bodo držali na mestu. Pričeska pristaja večini obrazov, najbolj pa moškim z ovalnim ali kvadratastim obrazom ter moškim z ravnimi ali valovitimi lasmi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!