Moške frizure 2020: trendi, ki bodo hit v prihajajočem letu

Ker se zadnje minute drugega polčasa leta 2019 iztekajo, smo preučili, katere moške frizure 2020 bodo hit v prihajajočem letu. Z gotovostjo lahko trdimo, da boste teh 5 trendov videli tudi na naših ulicah.

Moške frizure 2020 vas bodo navdušile! Še preden pa naredimo pregled, kaj bo v trendu v prihajajočem letu, pa poglejmo, katere moške frizure se bodo iz 2019 prenesle v 2020.

Ena takih pričesk je zagotovo kif (angl. the quiff) v vseh svojih oblikah, tudi podrezan kif in asimetična frizura, zanimivo pa je, da med moškimi konec leta 2019 zaznamujejo dolgi lasje, ki bodo priljubljena oblika moške frizure tudi v 2020.

Stilisti napovedujejo, da lahko pričakujemo, da bodo moške frizure 2020 sledile trendom iz prejšnjih let, lahko pa pričakujemo porast priljubljenosti teksturiranih pričesk, dolgih pričesk in skuštranih “neurejenih” las – z eno besedo lahko rečemo, da bodo v letu 2020 kraljevali dolgolasci!

Moške frizure 2020:

TRENDI ZA DALJŠE LASE

Frizura fade + frufru

Frizura fade + frufru
Frizura fade + frufru

V preteklih letih je med pričeskami kraljevala frizura fade v vseh možnih oblikah. Trendi za moške frizure 2020 tudi v prihajajočem letu na svoj seznam dodajajo to pričesko, ki bo dobila posodobljeno različico – fade bo sicer ostali isti, bodo pa lasje na po vrhu glave bistveno daljši, kot smo jih bili vajeni. Če imate kodre, še toliko bolje, saj bodo ti v 2020 še posebej priljubljeni, poleg tega pa naj bi prav kodri pomladili vaš videz.

Stilsti pravijo, da je takšna pričeska pisana na kožo tistim, ki imajo mehkejšo strukturo las. Bistvo pričeske fade za 2020  je v tem, da lasje padejo na čelo (kot frufru), a pri tem še zmeraj ohranijo obliko.

Dolgi lasje vseh oblik

Dolgi lasje (foto: IG @Jared Leto)
Dolgi lasje (foto: IG @Jared Leto)

Moški z dolgimi lasmi niso ravno pogost pojav, čeprav je frizura sama po sebi preprosta, res pa da je zahtevnejša za vzdrževanje. Stilisti napovedujejo, da je bo ta frizura v 2020 primerna za vse tipe las: če imate mehkejšo teksturo, preprosto pustite, da lasje “plapolajo”, če je ta ostrejša, bo vaš zaveznik likalnik. Ne pozabite, da se takšnim lasem poda tudi košata barada z brki!

Podrezan kif (undercut quiff) + vzorci

Podrezan kif (foto: IG @ryancullenhair)
Podrezan kif (foto: IG @ryancullenhair)

Moška frizura, ki je zagotovo zaznamovala moderno ero, saj je priljubljena že nekaj let in sodeč po trendih ji gre pripisati vsaj še nekaj let. Videli smo jo lahko v številnih različicah, v letu 2020 pa bo ta frizura dobila pomemben dodatek: vzorce, ki vam jih naj raje naredi mojster (dober frizer).

Stilisti pravijo, da boste s takšno pričesko imeli več dela, saj jo boste morali redno vzdrževati, da bodo vzorci še vedno videti dobro. Se pa takšna pričeska  poda različnim tipom las, odvisno seveda od njene različice, zato vam svetujemo, da se najprej posvetujete s svojim frizerjem.

TREND ZA KRAJŠE LASE

Ježek

Ježek ali "na nulo" (foto: IG @Zayn Malink)
Ježek ali “na nulo” (foto: IG @Zayn Malink)

Ježek je frizura moških, ki prisegajo na preprostost in praktičnost. Stilisti pravijo, da se morate posvetovati s frizerji, ali imate ustrezno obliko glave za takšno frizuro – videla se bo namreč vsaka nepravilnost. Četudi takšna frizura ne zahteva vzdrževanja, je dobro, da enkrat, ko so lasje že daljši, nanje nanesete kakšen kozmetični dodatek, da spremenite teksturo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Verižica za zaščitno masko kot praktičen in stajliš modni dodatek