fbpx

Tomcar TX: ‘buggy’, ki mu ni para

Tomcar TX

Če je Tomcar dovolj dober za izraelsko vojsko, bo po tej logiki več kot učinkovito poskrbel za 'ljubiteljsko' preganjanje po peščenih sipinah in zahtevnemu terenu.

Tomcar je bil sprva zasnova za potrebe izraelske vojske, v svoji današnji obliki pa je na voljo tudi civilistom in gre po vsej verjetnosti za enega izmed boljših terenskih štirikolesnikov, ki si jih lahko omislite. TX je na voljo v treh različicah in sicer dvosedežni TX3, s kesonom v stilu poltovornjaka, štirisedežni TX4 in TX5, ki predstavlja dvosedežnika s krajšo medosno razdaljo. TX-i so skoraj 44 cm oddaljeni od tal, prevažajo pa lahko, odvisno od modela, malenkost več kot 1.100 kilogramov tovora. Šasija in varnostna kletka sta narejeni z mislijo na najzahtevnejši teren, za kar pri Tomcarju obljubljajo doživljenjsko garancijo. Za pogon si lahko izberete bencinski, dizelski, električni motor, hibridna kombinacija pa je možna zgolj pri modelu TX3. Začetna cena TX-ov se prične pri približno 33.000 evrih, kar je mamljiva ponudba, glede na vse zmožnosti, ki jih Tomcarjev TX ponuja.

Galerija: Tomcar TX

Dodatne Informacije

Več informacij:
tomcar.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.