fbpx

Moške frizure 2022: 5 najbolj popularnih frizur za moške

Foto: envato

Trendi za moške frizure se tako kot za ženske neprestano spreminjajo in gotovo vas zanima, katere moške frizure bodo najbolj popularne v prihodnjem letu. Zato smo vam pripravili seznam 5 frizur, s katerimi gotovo ne boste zgrešili.

Najboljše moške frizure 2022 napovedujejo pestro paleto – od čisto kratkih do nekoliko daljših, od polizanih ravnih in do skodranih, zato ni dvoma, da boste našli vsaj eno, ki vam bo ustrezala.

1. Buzz cut – moška frizura 2022

Številne modne revije so nam postregle z namigi, kaj bo v naslednjem letu popularno, ko govorimo o moških frizurah in opazili smo lahko takoimenovane buzz cute v številnih različicah. Ena od popularnih opcij je gotovo “buzz fade”, to pomeni, da je vaša frizura na sredini krajša, ob straneh pa zbledi v smeri od zgoraj navzdol. Buzz cuti so priljubljeni tudi za to, ker njihovo urejanje zahteva minimalen trud, primerni pa so tudi, če imate tanjše lase.

2. Valovita srednje dolga pričeska – moška frizura 2022

Valovita pričeska, pri kateri so lasje zavihani nazaj in nekoliko razmršeni, je primerna je za moške z gostimi, srednje dolgimi lasmi in zahteva le malo vzdrževanja.
Ta pričeska izžareva sproščeno vzdušje, pristajala pa vam bo predvsem, če so vaši naravni lasje nekoliko valoviti. Če imate ravne lase, pa boste za popoln izgled poskrbeli s sprejem za lase.

3. Naravni kodri z veliko volumna – moška frizura 2022

V letu 2022 bodo tako moškim kot ženskim trendom vladale frizure z veliko teksture in volumna. Če so vaši lasje naravno kodrasti, je zdaj pravi čas, da zasijejo v vsej svoji lepoti.
Iluzijo volumna boste ustvarili z daljšimi počesanimi prameni, ki so po vsej glavi približno enake dožine.

4. Polizana pričeska – moška frizura 2022

Polizana pričeska, ki je bila popularna v 20. letih prejšnjega stoletja, se vrača. Klasična verzija te pričeske je frizura, ki jo je nosil igralec Rudolph Valentino, pri njej pa so lasje čim bolj sijoči in polizani nazaj. Sodobna verzija te frizure je nekoliko bolj sproščena, še vedno pa ima ostro prečo, ki poteka ob strani ali po sredini.
Polizana pričeska je popolna predvsem za tiste, ki imate močne obrazne poteze in si želite urejenega in elegantnega izgleda.

5. Mullet – moška frizura 2022

Če se ne bojite eksperimentiranja, je za vas prava pričeska “mullet”, ki je ena najbolj ikoničnih moških pričesk 80-ih.
Kratka spredaj, krajša ob straneh in dolga zadaj, ta pričeska izstopa po svoji privlačni obliki in sproščenosti, zagotavlja pa tudi, da boste z njo takoj pritegnili pozornost. Mullet izgleda odlično tako na kodrastih kot tudi ravnih laseh.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!