Moški krzneni plašči 2016: Najbolj trendi plašči te zime

Če rečemo krzneni moški plašči, na kaj pomislite? Zvodnike, Macklemora, Cruello de Vil? Ampak vsi plašči niso tako 'mimo'. Krzneni moški plašči so pravzaprav lahko precej elegantni in 'stajliš', da ne začnemo o tem, kako znajo biti topli. Tukaj je nekaj top krznenih moških plaščev in jaken 2016, v katerih ne boste videti kot ogromni medvedi (ali zvodniki). Pa brez skrbi, vsi izbrani 'looki' imajo dodatke iz umetnega krzna.

Ne, v teh moških krznenih plaščih 2016 se ne boste počutili kot zvodniki, niti vam ne bo nerodno. Krzneni plašči so namreč dobili obliko jakne parka, bomberja, plašča pea coat in drugih. Tako so dokazali, da ne znajo biti le topli, temveč tudi elegantni in ‘stajliš’, kar je popolna zimska kombinacija. Pripravili smo izbor moških krznenih plaščev 2016, ki so narejeni iz umetnega krzna oziroma so takšni tudi vsi krzneni dodatki.

PREBERITE ŠE: Modne moške zimske jakne 2016, ki vas bodo pošteno (o)grele

Galerija – moški krzneni plašči 2016

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!