Foto: Christian Nielsen/Unsplash

Moški so kot avtobus – eden odide, drugi pride: 10 življenjskih zapovedi srečne ženske

Življenje ne nagradi "dobrih deklet". Nihče vam ne more reči, kako in kdaj si pridobite srečo in denar. Vse to dosežete sami.

Za srečo niso potrebni posebni trenutki ali posebne okoliščine. Zapomnite si morate samo nekaj preprostih stvari!

1. Moški so kot avtobus – eden odide, drugi pride.

2. Za enim moškim lahko jokate ure in ure, naslednjega pa raje pričakajte z nasmehom.

3. Tako kot obstaja začetek težave, obstaja tudi njen konec. Vse se lahko reši, to vas bo življenje samo najbolje naučilo.

4. Na svetu ni niti enega takega telesa, kot je vaše. To pomeni, da je edinstveno in posebno. Pomislite na to, ko se pritožujete nad majhnimi prsi, nogami na o ali sploščeno zadnjico. Vse, kar vas moti, vas pravzaprav dela posebne. Ni vaša krivda, da si je družba ustvarila napačno podobo popolnosti.

5. Niso narava, starost ali plastični kirurg tisti, ki vas naredijo lepe, temveč vaša samozavest, inteligenca in nasmeh.

To so življenjske zapovedi srečne ženske.
Foto: Eugenivy Now/Unsplash

6. Ljudje bomo vedno samo ljudje. Oprostite drugim za njihove slabosti in pomanjkljivosti. Tudi vi ste samo človek.

7. Odnosi, ki jih imate v življenju, naj bodo vzajemni in naj bodo prijetni. Toda vsi ljudje ne morejo zgraditi takega odnosa. Tudi, če so ti ljudje vaša družina, je včasih bolje, da takšne odnose zapustite.

8. Ni previsokih ciljev ali previsokih pričakovanj, obstaja le prenizko mnenje o sebi. Vse, kar si vaše srce želi, imate absolutno pravico zahtevati od vesolja. Naredite to!

9. Skoraj vse v življenju je izbira. Vaša izbira. Zato ne krivite drugih, ampak sprejemajte pametnejše odločitve.

10. Tudi sreča je rezultat izbire. V vseh okoliščinah in v kakršnih koli težavah si recite: “Še naprej bom srečna.” In opazili boste, da se vse izboljšuje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!