Foto: Raphael Lovaski/Unsplash

3 astrološki znaki, ki so na zunaj močni kot skale, a v sebi skrivajo krhko srce!

Ti astrološki znaki imajo dve osebnosti – zdijo se hladni, a v sebi skrivajo mehko srce. Tudi če znate prebrati ljudi, njih preprosto ne morete!

Gotovo se vam je že vsaj enkrat v življenju zgodilo, da ste srečali osebo, ki se na prvi pogled zdi popolnoma neobčutljiva, kmalu zatem pa ste spoznali, da ste jo napačno presodili.

Nekateri resnično skrivajo svojo krhko osebnost in to jim dobro uspeva. Kateri so astrološki znaki, ki se zdijo močni kot skale, a imajo zelo krhko srce?

Rak

Ta astrološki znak ima trdno, a tudi nežno osebnost. Rak namreč daje vtis, da je močna oseba, ki skriva svoja čustva. Mnoge ljudi s tem odbijajo. A pod masko se skriva občutljiva oseba, ki je za ljudi, ki jih ima rad, pripravljena skočiti v ogenj.

Nekateri resnično skrivajo svojo krhko osebnost in to jim dobro uspeva.
Foto: Genessa Panainte/Unsplash

Devica

To znamenje pušča vtis preračunljive in hladne osebe, ki se je le redko kaj dotakne, v bistvu pa ima čudovito srce. Device so empatične in pripravljene pomagati drugim. V službi so perfekcionisti, v zasebnem življenju zanesljivi in zvesti prijatelji ter partnerji. Čeprav znajo svoje drage razjeziti s svojim pikolovstvom, vsi vedo, da je njihova želja pomagati vsem.

Škorpijon

To je eno tistih astroloških znamenj, s katerim ni dobro zobati češenj. Ko pa boste enkrat prodrli v njegovo dušo, boste spoznali, da so to izjemno zvesti in občutljivi ljudje, na katere lahko vedno računate. Za svoje prijatelje in družino so pripravljeni storiti vse, s čimer dokazujejo svojo brezpogojno ljubezen. Ta predanost bližnjim je znak velike empatije in prijaznosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!