fbpx

Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove se vrača v Slovenijo

Januarja v Slovenijo prihaja znameniti moskovski cirkus na ledu. Med 20. in 22. januarjem 2018 si bomo lahko ogledali kar štiri uprizoritve nepozabnih vragolij na ledeni ploščadi. Privoščite svojim otrokom nepozabno ledeno doživetje. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Maribor, Ljubljana, Koper
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 20,00 €

Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove prihaja med 20. in 22. januarjem 2018 v okviru novoletne evropske turneje tudi v Slovenijo. Ta nepozabni cirkuški spektakel si bo možno ogledati kar v treh večjih slovenskih mestih: v Mariboru, Ljubljani in Kopru. Moskovski cirkus na ledu je prvi tovrstni cirkus, ki ga je leta 1964 ustanovil A. G. Arnold.

PREBERITE ŠE: Svetovni dan snega v Planici 2018

 

Vsi akrobati nastopajo v drsalkah
Vsi akrobati nastopajo v drsalkah

V cirkusu poleg vrhunskih akrobatov in drsalcev delujejo tudi izvrstni baletni koreografi, slikarji in skladatelji. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, v teh letih pa je navdušil že več kot 200 milijonov gledalcev. Vabljeni na nepozabno ledeno dogodivščino! Predstava bo pripravljena z novimi pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in vrtoglavimi triki. Med drugimi bodo nastopili tudi vrvohodci – in to na drsalkah! Napovednik si lahko ogledate na spodnji povezavi. Vstopnice so že na voljo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/Festivalslovanskihkultur

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!