Motocikel Yamaha XV950 Racer navopečeni član serije Yamaha Sport Heritage

Serija Yamaha Sport Heritage je bogatejša za motocikel Yamaha XV950 Racer.

Serija Yamaha Sport Heritage ima novega člana, motocikel XV950 Racer, pred katerim je zahtevna naloga, saj mora nadaljevati tradicijo revolucionarnih modelov, ki ne pozebejo. Kljub temu, da bo o tem odločal čas, pa minimalistično osnovan model z mišičasto grajenim zračno hlajenim V-Twin motorjem, agilno šasijo in ''clip-on'' krmilom že zdaj daje družini Sport Heritage novo širino.

Motocikel XV950 Racer, novopečeni član legendarne serije Yamaha Sport Heritage, se je pri videzu zgledoval po modelu El Ratón Asesinu. Ima izjemno močan pospešek tudi ko mu ”cuker pade” (beri pri nizkih vrtljajih), kar mu omogoča zračno hlajeni 60-stopinjski V-twin motor (952 ccm) z največjim navorom 8.1kg-m pri 3.000 obratih na minuto in največjo močjo 52.1 KM pri 5.500 obratih na minuto.

Yamaha XV950 Racer je surovega videza in izjemno športno naravnan motocikel.
Yamaha XV950 Racer je surovega videza in izjemno športno naravnan motocikel.

Kar Yamaho XV950 Racer močno loči od ostalih modelov je ”clip-on” krmilo (kovan aluminij) zaradi katerega je voznik nagnjen precej bolj naprej kot smo vajeni (krmilo je pomaknjeno 156 mm naprej in za 78 mm nižje glede na model XY950/R), sama drža voznika pa je v slogu modela Café Racer. V kombinaciji z nizkim in kratkim okvirjem je motocikel agilen tako v mestih kot na cestah. cestah.

PREBERITE ŠE: 15 najbolj vročih motociklov bližnje in malo bolj oddaljene prihodnosti

Motocikel Yamaha XV950 Racer ima podoben karakter kot Mode Café Racer.
Motocikel Yamaha XV950 Racer ima podoben karakter kot Mode Café Racer.

Za Yamaho XV950 Racer je na voljo malo morje dodatne opreme, tako, da si ga lastnik lahko opremi glede na lastne potrebe, ki bodo ustrezale njegovemu življenjskemu slogu. Na voljo je v mat sivi in ledeniško modri barvi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.yamaha-motor.eu

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ali je pametno kupiti rabljeni električni avtomobil?