fbpx

MWC 2017: Samsung Gear VR zdaj z brezžičnim kontrolerjem

Ob nakupu naglavnega seta Samsung Gear VR boste zdaj dobili kontroler.

Samsung Gear VR s kontrolerjem širi Samsungov VR-ekosistem in uporabnikom omogoča lažjo in večjo vključenost ter poglobljenost v vsebino navidezne resničnosti tako pri igrah kot pri video vsebinah. Zaobljeni in ergonomsko oblikovani kontroler zagotavlja optimalno igro in udobnost. Samsung je dodatek prvič pokazal na sejmu MWC 2017.

Samsung Gear VR je dobil brezžični kontroler, ki omogoča nadzor z eno roko in boljšo interakcijo giba z minimalnim premikom glave za še udobnejšo uporabniško izkušnjo. In kaj kontroler prinaša? Sledilna tablica zagotavlja hitrejšo izbiro in interakcijo z VR-aplikacijami, omogoča številne oblike gibanja (možnosti izbiranja, podrsa, opustitve, nagiba …), preprostejši dostop do ukazov (tipka domov, tipka nazaj, tipka za glasnost), sprožilec nudi izboljšano igralno izkušnjo, trak na kontrolerju pa zagotavlja varen in čvrst prijem.

PREBERITE ŠE: MWC 2017: tablici Samsung Galaxy Tab S3 in Galaxy Book


Gear VR s kontrolerjem se lahko pohvali z 42-milimetrsko lečo, 101-stopinjskim vidnim poljem in tehnologijo za nadzor popačenja, merilnikom pospeška, žiroskopom in magnetnim senzorjem. Podpira mikro USB in priključek tipa C. Novi Samsung Gear VR je kompatibilen z napravami Samsung Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 in S6 edge.

Ob nakupu naglavnega seta Samsung Gear VR boste zdaj dobili kontroler.
Ob nakupu naglavnega seta Samsung Gear VR boste zdaj dobili kontroler.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!