MyZone MZ-Switch: modularni sledilnik aktivnosti z neprimerljivo natančnostjo srčnega utripa

Naj napačni odčitki srčnega utripa postanejo preteklost. Tu je MyZone MZ-Switch.

Čeprav ni mogoče zanikati prednosti treninga na podlagi srčnega utripa – vključno z objektivno oceno vadbe in izboljšano optimizacijo okrevanja – to še zdaleč ni popolno orodje. Z neustreznim prileganjem, zunanjimi vplivi in v nekaterih primerih nezanesljivo strojno opremo, so lahko odčitki teh vrednosti napačni.

Toda s povsem novim sledilnikom telesne aktivnosti MyZone MZ-Switch lahko težave pri merjenju srčnega utripa postanejo preteklost. To je zato, ker je zasnovan tako, da je popolnoma zamenljiv, skupaj z vsakim vključenim paščkom. Ne glede na to, ali ga boste nosili na zapestju, podlakti ali prsih, bodite prepričani, da boste našli primerno obliko, ki jo rabite za določeno vadbo.

 

In to še ni vse – zahvaljujoč nadzoru elektrokardiografije (EKG) in optičnega srčnega utripa (OHR) je tudi neverjetno zanesljiv in obljublja 95-odstotno natančnost pri nošenju na zapestju in kar 99,4-odstotno natančnost pri uporabi na prsih. Dopolnjuje ga vgrajen indikator svetlobe za sprotno analizo, 36-urno shranjevanje podatkov in do šest mesecev življenjske dobe baterije, rezultat pa je sledilnik, pripravljen za dvig vašega treninga na naslednjo stopnjo.

In cena? Okoli 160 evrov.

Dodatne Informacije

myzone.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Robert Lewandowski in Huawei: posebna številčnica ob predstavitvi novih ur Watch 3 in Watch 3 Pro