fbpx

To o njem govori njegova telesna govorica: 4 znaki, da si mu na skrivaj všeč (in 3, da mu nisi)

Govorica telesa je velikokrat močnejša od besed.

Le kaj mu “dogaja” v glavi? Bodite raje pozorni na to, kaj o njem govori njegova telesna govorica.

Če ste mu res všeč, bo to njegova telesna govorica potrdila

Ko njegove besede ne izražajo njegovih občutkov, jih njegovo telo zagotovo bo. In tu je nekaj najbolj očitnih znakov govorice telesa, da ste mu na skrivaj všeč!

Nasmehne se, kadarkoli vas pogleda

To je eden tistih neumnih nasmehov, ko niti on, niti vi ne veste, zakaj je ves čas v tistem načinu nasmeha. Njegova govorica telesa vam govori, da si ne more pomagati, ampak se v vaši družbi počuti energično in izžareva pozitivne vibracije.

Popravlja svoj videz

Zakaj bi to počel, če ga ne zanimate? Očitno vas želi navdušiti s svojim videzom in zato mora poskrbeti za popravljanje las in obleke.

Noge in roke se mu tresejo

To se lahko zgodi vsakomur, ki ima resnično rad osebo s katero se druži. Noge in roke se mu bodo očitno tresle in morda boste mislili, da ima napad. Ne skrbite, nima. Nervoza je eden izmed znakov, da ste mu zelo všeč.

Prefinjeno se vas dotakne

Nikoli ne podcenjujte moči nežnega dotika. Ima močno željo, da bi vam bil čim bližje, zato mu bo tudi subtilen dotik zagotovil želeno zadovoljstvo.

Če ste mu res všeč, bo njegova telesna govorica to potrdila.

Če si vas ne želi, bo to izrazila tudi njegova telesna govorica

Prvi znaki, ki jih boste opazili so naslednji: izmišljevanje izgovorov, čudno obnašanje, pošiljanje mešanih signalov, predolgo čakanje, da vam pošlje SMS … Čeprav se popolnoma zavedate vseh teh stvari, začnete zanj iskati izgovore: ”Verjetno je preveč zaposlen in mi ni imel časa poslati sporočila. Verjetno je imel slab dan in se zato obnaša čudno.” Noben človek ni nikoli preveč zaposlen, da vam ne bi mogel poslati vsaj eno sporočilo. Vse ostalo so samo izgovori.

Imate izbiro. Lahko verjamete, kar vam reče in se nenehno izgovarjate na njegovo vedenje ali pa se lahko osredotočite na to, kaj o njem govori njegova govorica telesa. Tu je nekaj znakov govorice telesa, da se pretvarja.

Izogiba se očesnemu stiku

To počne, ker ga očitno ne zanima, kaj mu imate za povedati. Samo pretvarja se, da vas posluša, medtem ko mu misli tavajo drugam, recimo na kasnejše druženje s prijatelji.

Ima prekrižane roke

Če so njegove roke prekrižane, ko je z vami (ob predpostavki, da ni mrzlo), to pomeni, da poskuša ustvariti nekakšno oviro med njim in vami, ker se v vaši družbi ne počuti prijetno.

Praska se po lasišču

Če med pogovorom vidite moškega, ki se praska po lasišču pomeni, da je zmeden in mu niste všeč, vendar ne ve kako bi vam to povedal.

Govorica telesa je velikokrat močnejša od besed.

Govorica telesa je vaš najboljši prijatelj, saj so besede precenjene

Moški lahko rečejo vse, kar hočejo, lahko se pretvarjajo, a nikoli ne bodo mogli skriti ene stvari, ki ni ni pod njihovim nadzorom – to je njihova govorica telesa. Živimo v časih, ko so besede precenjene. Zaščitite se pred okrutnostjo neuslišane ljubezni, igralcev, narcisov in drugimi vrstami moških, ki niso vredni vašega časa, ljubezni in solz.

Torej, če ste v dvomih, preverite znake njegove telesne govorice in natančno boste vedeli, kaj se dogaja v njegovih mislih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!