Na Ljubljana festival prihaja John Malkovich

Zadnjič posodobljeno: :

Na svoj račun boste prišli vsi ljubitelji ameriškega igralca in režiserja Johna Malkovicha. Malkovich je najbolj poznan po ekscentričnih vlogah v filmih, kot so Nevarna razmerja (1988), Ljudje in miši (1992), Na ognjeni črti (1993), Mary Reilly (1996), Letalo prekletih (1997), Biti John Malkovich (1999) in Preberi in zažgi (2008), tokrat pa bo nastopil skupaj z ansamblom I Solisti Aquilani.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Dvorana Grand hotela Union, Ljubljana

Organizator

Ljubljana festival

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

25,00 €

Ansambel I Solisti Aquilani sodi med najvidnejše italijanske komorne orkestre in bo prihodnje leto slavil 50-letnico delovanja. Poustvaril bo Šostakovičev Godalni kvartet št. 8, ki ga je Rudolf Baršaj orkestriral za godalni orkester in nosi ime Komorna simfonija; v solistični vlogi se bo v Bachovem Violinskem koncertu predstavila slovenska violinistka Lana Trotovšek.

PREBERITE ŠE: BLEJSKI DNEVI Z OKUSI BLEDA 2017: KO ZAŽARI BLEJSKO JEZERO

V Ljubljani se bo mudil ameriški igralec John Malkovich.
V Ljubljani se bo mudil ameriški igralec John Malkovich.

Zelo poseben bo drugi del večera, ko se bo v Šnitkejevem Koncertu za klavir in godala pridružil ansamblu I Solisti Aquilani in pianistki Anastasy Terenkovi znani ameriški dramski in filmski igralec ter režiser in producent John Malkovich. Igral je v več kot 70 filmih in si prislužil vrsto nagrad.
V Šnitkejev Koncert bo z natančnim in poglobljenim izborom besedila iz poglavja “Report on the Blind” romana Grobovi in junaki Ernesta Sabata vključil svoj glas kot del glasbe.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanafestival.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Poletni festivali v Ljubljani 2021: dogodki, ki jih ne gre zamuditi