fbpx

Na nizozemskem letališču Schipol lahko najamemo letalo, ki je v bistvu pop-up hotel

Eno najlepših in najudobnejših letališč na svetu – amsterdamsko letališče Schipol – po novem ponuja prav posebno obliko nočitve. Srečneži, ki med daljšimi leti pristanejo na Schipolu, lahko namreč prenočijo v prostorni pop-up hotelski sobi, ki se nahaja v sodobno preurejenem upokojenem letalu.

Spanje na letalu je nekaj popolnoma drugega kot spanje v hotelski sobi preurejenega letala. Pri KLM in Airbnb se tega še kako dobro zavedajo. Navdušencem nad letali tako po novem ponujajo možnost prenočitve v pop-up hotelski sobi, ki se nahaja v preurejenem upokojenem letalu.

Notranjost "letala"
Notranjost “letala”
Hotelska soba pa ni posebna le zaradi tega, ker je stacionirana v letalu, ampak tudi zaradi dizajnerskega interierja, popolne zmesi vintage in sodobnih pohištvenih kosov ter dodatkov za dom, ki kar kličejo po našem obisku. Hotelska “soba” sestoji iz dveh spalnic, osmih kopalnic, dveh popolnoma opremljenih kuhinj in udobnega dnevnega prostora.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.airbnb.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!