Nagradna igra: mini počitnice v Leipzigu (Nemčija) za vso družino

Na predstavo v znamenito dresdensko opero, obisk najstarejšega botaničnega vrta v Leipzigu, po nakupih v München, na muzikal v Hamburg in na vrh kölnske katedrale. Nemška mesta privabljajo s številnimi dogodki in znamenitostmi, nad bivanjem v A&O HOTELS and HOSTELS pa bo navdušena tudi vaša denarnica.

Priljubljena nemška veriga ugodnih nastanitev A&O HOTELS and HOSTELS je bila ustanovljena leta 2000, danes pa z več kot 30 lokacijami v šestih evropskih državah velja za največjega neodvisnega ponudnika namestitev v Evropi, saj se lahko pohvali kar z 20.000 posteljami. A&O pod eno streho združuje hostle in hotele, gostom pa nudi udobno bivanje po ugodnih cenah, brezplačni brezžični internet, bogat samopostrežni zajtrk in še mnogo več. Namestitve A&O zaradi svojih odličnih lokacij v bližini glavnih železniških in avtobusnih postaj ter mestnih središč omogočajo preprost prihod in odhod z javnim prevozom, v neposredni bližini pa so tudi številne turistične znamenitosti.

Druzinska soba v A&O HOTELS and HOSTELS .
Družinska soba v A&O HOTELS and HOSTELS

Vikend s prijatelji, družinski izlet z vašimi najmlajšimi ali pa spontan obisk Leipziga še nikoli ni bil tako dostopen! Sodelujte in osvojite 3-dnevni oddih za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v hotelu & hostlu verige A&O Hotel & Hostel v Leipzigu in turistično kartico ugodnosti Leipzig-Card.

A&O HOTELS and HOSTELS
A&O HOTELS and HOSTELS

NAGRADNA IGRA

Odgovorite na vprašanje in z nekaj sreče osvojite 3-dnevni oddih za vso družino (2 odrasla in 4 otroci do 17. leta) v hotelu & hostlu verige A&O Hotel & Hostel v Leipzigu in turistično kartico ugodnosti Leipzig-Card.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
germany.travel

Vsebino omogoča nemška turistična agencija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kanali Amsterdama so ponovno zamrznili in postali čudovita kulisa za drsanje