Nagradna igra: Nutrisslim, žitarice za zajtrk, čakajo nate!

Nutrisslim žitarice za zajtrk
Zadnjič posodobljeno: :

Ti je že zmanjkalo idej, kaj pojesti za zajtrk? Si želiš preizkusiti nove žitarice za zdrav začetek dneva blagovne znamke Nutrisslim? Gre za drugačen, zdrav in hranljiv zajtrk. Hitro odgovori na nagradno vprašanje in zadeni paket žitaric za zdrav zajtrk.

Žitarice, ki se jim ne boš mogel/-la upreti! Mamljiv okus, funkcionalen učinek dodanih superživil in poleg tega hranljiv in zdrav obrok. Gre za 100% ekološke in veganske žitarice. Izbiraš lahko med šestimi izdelki; 1. ŠPORT MUSLI, 2. MUSLI ZA ČIŠČENJE TELESA, 3. MUSLI S SUPERŽIVILI, 4. BELJAKOVINSKA KAŠA, 5. ČOKOLADNA KAŠA, 6. ČOKOLADNA GRANOLA. In kaj podarjamo?

PREBERITE ŠE: Kaj jé Lionel Messi? To je na krožniku zvezdnika Barcelone!

1 x paket vseh šestih žitaric Nutrisslim (sport muesli, body cleanse muesli, superfood muesli, protein porridge, chocolate porridge, chocolate granola), 1 x paket treh žitaric (sport muesli, protein porridge, chocolate granola) in 1x chocolate granola. Z malo sreče je lahko ena nagrada tvoja!

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po e-pošti.

Prvo nagrado prejme Laura Gorjup, drugo Andreja Janežič in tretje Nastja Topolovec. Čestitamo!

Dodatne Informacije

Več informacij:
nutrisslim.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij pomlad 2021: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”