fbpx

Nagradna igra: plavalna očala Speedo Aquapulse Max Mirror

Plavalna očala Speedo Aquapulse Max Mirror

Začetek danes najprepoznavnejše plavalne blagovne znamke Speedo sega daleč v leto 1914, ko je bila znana pod imenom Fortitude in je izdelovala spodnje perilo. Kot odgovor na vse bolj rastočo obalno kulturo v Avstraliji pa je svoje delovanje razširila in v izdelavo vključila še kopalke. Pod danes znanim imenom Speedo se blagovna znamka pojavlja od leta 1928. In ker smo praznično razpoloženi, vam podarjamo plavalna očala Speedo Aquapulse Max Mirror.

Speedo je danes sestavni del rekreativnega in tekmovalnega plavanja in s svojimi tehnološkimi inovacijami skrbi, da je vedno v ospredju. Z različnimi kolekcijami dokazuje strast in odločenost, da bi bila blagovna znamka in njeni plavalci vedno korak pred konkurenco. Svoje izdelke oblikujejo z mislijo na plavalce in s svojim nenehnim prizadevanjem za nove tehnologije in tkanine zadovoljijo individualne potrebe plavalca in mu tako omogočijo najboljšo podporo.

PREBERITE ŠE: Plavalna šola Atlantis vabi mlade nadobudne plavalce

Plavalna očala Speedo Aquapulse Max Mirror
Plavalna očala Speedo Aquapulse Max Mirror

Nagradna igra je zaključena. Pravilni odgovor na vprašanje ‘Kje in kdaj je nastala blagovna znamka Speedo’ se glasi C: V Avstraliji leta 1928.

Nagrajenca bosta o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.