Ford Mustang vs. Lamborghini: je to najboljši drift vseh časov?

Drift dirka

Pozabite na prizore iz filma Hitri in drzni: Tokio Drift, to je najboljši drift posnetek vseh časov! Scene iz oktanske franšize se lahko namreč skrijejo pred drift dirko, ki sta jo na zapuščenem območju na Japonskem uprizorila Vaughn Gittin Jr. in Daigo Saito; lepoto drsenja avtomobila skozi ovinke sta pričarala s Ford Mustangom in Lamborghini Murciélagom.

Driftanje je že samo po sebi sila atraktivno. Drsenje avtomobila skozi ovinke ob spremljavi rohnečega motorja in cvilečih gum je pač prav posebno doživetje. A vse, kar ste do zdaj videli ali v živo ali v hollywoodskih filmih, se lahko skrije pred driftom, ki sta ga v 550-konjskem Ford Mustangu in avtomobilu z drift geni, Lamborghini Murciélagu, uprizorila Vaughn Gittin Jr. in Daigo Saita.

PREBERITE ŠE: BMW-jev virtualni drift z M4 na letalonosilki. Resnično ali fotomontaža?

Lamborghini Murcielago.
Lamborghini Murcielago.

Gre za pravi oktanski balet, kjer si avtomobila dihata za ovratnik, ko pade noč, pa apokaliptično vzdušje pričara bruhanje ognja. Odlična montaža na drugi strani poskrbi, da se počutimo, kot da smo v središču dogajanja.

Dodatne Informacije

Več o podvigu si lahko preberete tu:
drifted.com ali facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!