fbpx

Naj se praznovanje AIR Max Day 2021 prične

Foto: Luka Vunduk in Katja Čemažar
Zadnjič posodobljeno: :

Nike Air Max je edina superga na svetu, ki ima svoj praznik. Čas je, da z urbanim praznovanjem pričnemo tudi v Sloveniji – pred nami je že tradicionalni Air Max Day! Obuj svoje maksice in se nam pridruži!

Le malo je ljubiteljev mode in urbane kulture, ki ne bi poznali navdihujoče zgodbe Nike Air Max. Vsak tako imenovani sneakerhead se je že neštetokrat srečal s takšno ali drugačno obliko Nikovega legendarnega zračnega mehurčka – osnove tehnologije Nike Air Max. Superge so odraz tradicije, pestre zgodovine in razvoja, hkrati pa vsak model nosi pridih novega, inovativnega tehnološkega pristopa k razvoju obutve.

Air Max povezuje generacije, saj pester nabor modelov nosijo prav vsi. Tudi tisti, katerim so bile te superge v 90-ih statusni simbol, posebnost, nekaj, kar je zaželeno in ne tako pogosto posedovano kot tisti, ki so našli svojega sopotnika za vse življenjske dogodivščine in uporniške ideje. Ni pomembno kateri skupini pripadate – pomembno je, da ste del zgodovine, ki se še piše in se bo pisala.

Foto: Luka Vunduk in Katja Čemažar

Interaktivno potovanje po svetu Nike Air Max

Na letošnji Air Max Day se je Nike odločil da nas popelje na interaktivno potovanje po svetu in predstavi neverjetne skupnosti in kulture, ki jih navdihujejo Air Max superge. Pridruži se virtualni turneji, ki je že na voljo na platformi Air Max Day Worldwide.

Air Max Viva

Za letošnji praznik pa Nike niti ne skopari z novostmi; prišel je namreč nov član Air Max družine – Air Max Viva. Air Max Viva je superga, ki izžareva futurizem v polnem pomenu besede in ponovno pomika meje inovativnosti in oblikovanja. Namenjena je urbanim posameznicam, ki z udobjem v hoji stopajo k premagovanju vsakodnevnih izzivov. Zahvaljujoč kombinaciji kakovostnih in privlačnih materialov na zgornjem delu, plišasti notranji strani, ki objema gleženj, detajlno oblikovanim vzorcem in kompleksnim, a fenomenalno strukturiranim šivom, so novi Nike Air Max Viva preprosto kot nalašč za vsako predstavnico nežnejšega spola. Posebna oblika, skupaj s sodobnim načinom zavezovanja omogoča ultimativno prileganje stopalu. Air Max Viva se lahko nosi z vsem, tako kot vse druge Air Max superge.

Foto: Luka Vunduk in Katja Čemažar

Z Vivo na ulice Ljubljane

Lahko bi rekli, da je tudi v Sloveniji Air Max Day tradicija. Zato se je Nike odločil za sodelovanje s štirimi mladimi posameznicami, ki jim svet mode in urbane kulture nikakor ni tuj. Tjaša, Rebecca, Nika in Nina so vzele vsaka svoj par Nike Air Max Viva in se podale na ulice Ljubljane! Svoj nov par superg so pričele krasiti z različnimi modnimi stili – 3 outfiti, samo 1 maksice!

Sodeluj v izzivu in osvoji nove Air Max Viva

Skupaj z ambasadorkami se lahko tudi ti udeležiš prav posebnega globalnega izziva! Pokaži nam 3 kul outfite s svojimi najljubšimi Air Max supergami in sodeluj v žrebu za nov par Nike Air Max Viva! Za sodelovanje v izzivu lahko uporabiš katerikoli par Nike Air Max, posnameš kratek video in ga objaviš na svoji Instagram zgodbi. Več informacij o aktivnostih ter novih supergah poišči v BUZZ.

Se vidimo na ulicah, obuj svoj najljubši model Nike Air Max in praznuj z nami Air Max Day 2021!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!