Najbolj neprimerne igrače za otroke, ki ste jih kdaj videli!

Najbolj neprimerne igrače za otroke

Ste kdaj naleteli na igrače za otroke, ki so se vam zdele povsem neprimerne za otroke? V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj neprimerne igrače, ki so jih poskušali prodati otrokom. Če ste mislili, da ste videli že vse, potem si oglejte naslednje bizarne igrače. Nekatere vas bodo nasmejale, ob drugih se boste zgrozili.

Starši želijo svojim otrokom najboljše. Zato nadzorujejo vsebine, ki so jim izpostavljeni na televiziji, telefonu, tablici, knjigah in revijah, ter jim želijo ustvariti okolje, ki bo spodbujalo njihovo ustvarjalnost. Vsi, ki ste se našli v teh besedah, bi bili zgroženi, če bi vaš otrok v rokah držal eno izmed otroških igrač, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Ikea otroške risbe spremenila v plišaste igrače za dober namen

Te igrače za otroke zlahka označimo za najbolj neprimerne igrače za otroke, ki smo jih kdaj videli in jih je bilo moč kupiti, dokler niso bile umaknjene iz prodaje. Številne niso le neprimerne, ampak tudi neokusne in presegajo zdrav razum. Le kaj si je proizvajalec mislil, ko je na otroške prodajne police poslal erotični paket za striptiz, primeren za otroke nad 11 let, dojenčka z modrčkom za dojenje, lutko, ki grize otroke …

Najbolj neprimerne igrače za otroke, ki ste jih kdaj videli:

https://youtu.be/mdMVDdahVKs

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
25 strupenih stvari, ki jih morate spustiti iz življenja, preden dopolnite 25 let