Najbolj prijetni trenutki parov, ujeti v prikupne ilustracije

Najbolj prijetni trenutki med pari ujeti v prikupne ilustracije.

Pristen odnos in iskrica v očeh med zaljubljenima dušama se najbolje zaznata ob pogledu na takšni osebi v živo, a ta ilustratorka prikaže, da lahko tudi ilustracije, ki slavijo preproste radosti razmerja, še bolje prikažejo tiste najbolj prijetne trenutke parov, ki jih kar začutimo.

Za prikupnimi risbami, ki prikazujejo, kako lepa sta ljubezen in razmerje med dvema osebama, stoji Dina Odess, 27-letna ilustratorka iz Kazakhstana, ki trenutno dela in živi v New Yorku.

Že od otroštva je uživala v risanju, a kljub temu se ni izpopolnjevala na umetniških šolah. Samostojno se je učila in je ‘svojo roko preizkusila’ v različnih tematikah in tehnikah: interjer,  grafični dizajn, oljno slikanje, tiskanje, akvarel, modne ilustracije, 3D, kaligrafija … Trenutno je Dina našla veselje v projektu 99relationshipillustrations, v okviru katerega riše ilustracije o lepotah razmerja med dvema osebama.

Katera je vaša najljubša ilustracija?

Galerija slik – Prikupne ilustracije

Dodatne Informacije

Več informacij:
dinaodess.com
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 stvari, ki jih počneš, ker si empat (ljudje pa tega ne razumejo)