fbpx

Najbolj vroči trendi za nohte, ki kraljujejo to poletje (2023)

Foto: envato

To so najbolj vroči trendi za nohte tega poletja! To dokazujejo tudi številne zvezdnice, na nohtih katerih lahko opazujemo te nore odtenke.

Poleti lahko prekrasno obarvani nohti na naših rokah in nogah resnično pridejo do izraza, zato je zadnji čas, da jih obarvate. To so najbolj vroči trendi za nohte.

Butterscotch

Hailey Bieber velja za trendseterko, kar se tiče nohtov. Ena njenih zadnjih »pogruntavščin« pa je ameriška manikura Butterscotch. Za razliko od francoske manikure, kjer so odtenki strogo ločeni, gre pri ameriški za nežno prelivanje. V tem primeru nežne vanilijeve barve in »butterscotch« odtenka.

Aura

Za nepoznavalce so nohti z auro zasnovani tako, da odražajo vašo avro. Roza na primer pomeni, da je vaša energija nežna in ljubeča, rumena po drugi strani pa je optimistična in svobodnega duha. Zdaj se vaša avra lahko odrazi tudi na nohtih z osupljivimi večbarvnimi prelivi. Med zvezdnice, ki sledijo temu trendu so Dua Lipa, Emma Chamberlain, Megan Thee Stallion in Megan Fox.

Lip Gloss

Lepotni trendi se ne le reciklirajo, temveč se reinterpretirajo na nove in vznemirljive načine. Na primer »lip gloss« prevladuje na sceni ličil že zadnjih nekaj let, zahvaljujoč Dior Addict Lip Glow Oil. Zdaj pa se trend prenaša tudi na ustnice. Prvič ga je popularizirala nova TikTok It-deklica Sofia Richie Grainge, počasi pa so sledile tudi druge zvezdnice svetovnega kova.

Metal manija

Nohti kovinskega videza so bili in ostajajo eden največjih manikurnih trendov. Ni nujno, da gre za srebrno ali zlato barvo, na voljo imate tudi bronasto, barvo sivke, rose gold itd. Te vašemu videzu pridajo nekaj ekstravagance, obenem pa vaše nohte preobrazijo v pravi modni dodatek. Temu modnemu trendu se ne morejo upreti niti Kourtney Kardashian, Lily Allen in Hailey Bieber.

Blueberry milk

Ta manikura se navdihuje nad klasično manikuro z uporabo kremne, bele in nežne rožnate. Kot prva jo je pokazala Dua Lipa, vse odtlej pa je manikura “blueberry milk” postala priljubljena tudi širše. Ohranja namreč mehek in prefinjen videz manikure, obenem pa vam dovoli, da se igrate z barvo.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.