fbpx

Najbolj zaželene žene se skrivajo v teh znakih zodiaka – horoskop ne laže!

Te ženske so super žene in ekstremno dobre mame!

Foto: envato

Določena astrološka znamenja prinašajo tiste lastnosti, ki jih imajo najbolj zaželene žene zodiaka! Si med temi astrološkimi znamenji?!

Ko boste prebrali ta zapis, boste enostavno verjeli in postalo po povsem logično, zakaj so ženske rojene v teh znakih zodiaka najbolj zaželene žene.

Levinje

via GIPHY

Levinja je močna in ostra, prava bojevnica. Te ženske imajo neverjetno moč in sposobnosti, vendar ne iščejo nekoga, ki bi jim odprl pločevinko, ko tega ne zmorejo. Ne išče ničesar manj kot sebi enakega, zato se boste morali poleg nje izjemno potruditi. Levinjo boste enostavno oboževali. Čeprav njej za to ne bo treba narediti popolnoma nič posebnega.

Vse, kar počne zate, počne s celim bitjem. Tako ne boste srečali ženske, ki bi vas imela bolj radodarno rada. A, ko se razjezi, se razjezi kot vihar. Ko ima zahtevo, je vsaka njena želja za vas ukaz. Z njo se boste naučili, kaj je nesebična in prava ljubezen.

Za svoje otroke se bori kot levinja. Vedno bo na straži. Kdor pa jim poskuša škodovati, bo to zelo hitro obžaloval. Želi, da jo obožuješ, vendar vam to ne bo preveč trdo delo. Njo je enostavno lahko ljubiti!

Rakice

via GIPHY

Zdi se, da raki živijo za ljubezen. Ko jih osvojite, vas bodo brezpogojno ljubili in pripravljeni iti z vami na konec sveta. Občutki rakice so vedno močni. Z njo se boste naučili, kaj pomeni imeti ob sebi pravo ženo. Rakovica je pripravljena na vse, le da bo izbranec njenega srca najsrečnejši človek na svetu.

Rakice so nagnjene k dramatičnemu doživetju vsega v življenju. zato je življenje s njimi kot gledališče. Kljub temu je za življenje v oazi, kakršna je pravljicah, treba plačati relativno majhno ceno. Rakice so namreč izjemno hvaležne. Vedno boste obdani z najbolj okusno hrano in udobjem skrbno opremljenega doma. Verjamemo, da bi vsak moški po napornem delovnem dnevu stekel v objem prav takšne ženske.

Otroci so zanjo vedno na prvem mestu in tako kot vaše bodo zadovoljene vse njihove potrebe, ki jih bo rakica vselej postavila pred svoje. Poskrbite, da jo boste pohvalili. tako ji boste povrnili vse, kar počne za vas, saj ne bo zahtevala ničesar v zameno, razen malo ljubezni, pozornosti in poštenosti.

Kozoroginje

via GIPHY

Pred to žensko bi vsi padli na kolena, tako bo tudi z vami. Je močna kot črna zemlja in si nadčloveško prizadeva doseči svoje cilje. Zanimivo, a na njej ne boste opazili kapljice znoja.

Njena odgovornost, dolžnost in predanost ne bodo dovolili, da bi ta plamen ugasnil. Z njo si vsak dan boljši in boljši, dokler nekega dne ne spoznaš, da si se iz žabe spremenil v princa, ki uživa spoštovanje in avtoriteto vseh okoli sebe. Ona je tista, ki te je ljubila, ko si bil še “neviden”, a tudi poskrbel, da te lahko vsi slišijo in vidijo. Človek vreden pozornosti, stabilen, močan in odgovoren. Ne živi v pravljici, ampak trdno stoji na tleh in se zaveda, kaj lahko od koga pričakuje.

Če vam je uspelo pritegniti žensko, kot je ona, in se sprašujete, kako vam je to uspelo, vedite, da vas bo morda videla bolje, kot vidite sebe, in poskrbela bo, da bo od vas izvlekla najboljše.

Kozoroginje so stroge, a tako tudi odlične matere. Za cilj pa so si zadale vzgojo zmagovalcev in vladarjev. Vse, kar zahteva od vas, je, da pokažete značaj in vztrajnost, z veseljem pa vam bo s svojim zgledom pokazala, kako.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!