fbpx

Pivo & Burger Fest 2021: ta vikend gremo na burger in pivo

Kulinarični dogodek, ki ga ne smeš zamuditi!

Foto: Pivo & Burger Fest

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bo ta vikend, 4. in 5. septembra 2021, znova omamno zadišalo, nosnice obiskovalcev pa bodo požgečkali tudi mehurčki in prijetne arome piva vseh vrst. Štirinajsta izvedba kulinaričnega projekta Pivo & Burger Fest bo ljubitelje tega klasičnega dueta navduševala v soboto med 11. in 23. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Pogačarjev trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
0 eur

Osvežena ponudba pijače in jedače bo vključevala nekaj čez 100 nalepk odličnih, večinoma domačih piv, več kot 35 različic burgerjev za vse okuse ter peščico drugih izjemnih dobrot in brezalkoholnih napitkov. Ljubitelji vsega dobrega se bodo tako ves vikend lahko vrteli med stojnicami s pisano paleto mesnih, vegetarijanskih in veganskih burgerjev, preizkušali druge uspešnice poulične hrane, zobali krompirček, čebulne obročke in druge priloge ter se za povrh še sladkali. Dobrote se bodo po nasvetu pivovarskih mojstrov učili spajati z najrazličnejšimi vrstami piva, vse od klasičnih ležakov, do eksperimentalnih kislih piv in drugih aromatičnih zvarkov, nato pa mnenja ob glasnem klepetu delili s prijatelji in veselo nazdravljali prihajajoči jeseni.

Dodatne Informacije

pivoinburgerfest.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!