fbpx

Najboljša pohodniška oprema za ženske 2021

Foto: Tobias Bjørkli / Pexels

Poskrbite, da se boste pred odhodom v hribe opremili z najboljši pohodniško opremo za ženske 2021. Kajti le primerna in udobna oprema bo poskrbela, da bodo vaši zastavljeni podvigi varni, topli, suhi in nepozabni. Pred nami je obdobje lepih dni, tako da nikar ne odlašajte in se v naravo odpravite dobro pripravljeni. To je najboljša pohodniška oprema za ženske 2021!

Najboljši pohodniški čevlji 2021

Pohodniški čevlji so najpomembnejša oprema vsakega pohodnika, zato je pomembno, da se pred nakupom seznanite, kateri modeli pohodniških čevljev so v letu 2021 med najboljšimi. Izberite takšnega, ki bo ustrezal vašim potrebam, predvsem pa bodite pozorni na oprijem, udobje in oporo. Mnogi strokovnjaki so mnenja, da boste najboljše modela dobili med znamkami La Sportiva, Merrell, Salomon in Keen.

Zadnja posodobitev 2022-08-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najboljše pohodniške hlače 2021

Izbira pohodniških hlač je vsako leto večja in vsekakor tudi boljša. Tako kot pri obutvi velja pravilo, da težko ocenimo, katere so boljše in katere slabše, saj ima vsak pohodnik svoje potrebe in pričakovanja. Pri izbiri najbolj ustreznih pohodniških hlač bodite pozorni predvsem na to, kako dihajo, da so vodoodporne, da imajo uporabne funkcije, ki jih potrebujete in da se dobro “premikajo” z vami. Priporočamo blagovne znamke Outdoor Research, PraAna, North Face, Arc’teryx in Fjällräven.

Zadnja posodobitev 2022-08-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najboljše pohodniške jakne 2021

Izbira prave pohodniške jakne je lahko pravi izziv. Zavedati se je potrebno, da je pohodnišvo celoletna aktivnost, saj hribe in gore lahko osvajamo v prav vseh letnih časih. To pomeni, da boste verjetno potrebovali vsaj dve jakni – eno bolj za mrzle zimske razmere in drugo za bolj toplo vreme spomladi in jeseni. Prav zato je tudi naš izbor najboljših pohodniških jaken bolj raznolik, da boste lažje izbrali tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim podvigom. Nikakor ne boste zgrešili, če boste investirali v nakup jakne teh blagovnih znamk: Patagonia, Arc’teryx, Mamuut, Fjällräven in Rab.

Zadnja posodobitev 2022-08-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najboljši pohodniški nahrbtniki 2021

Če iščete najboljši pohodniški nahrbtnik za dnevne izlete, v katerega boste spravili nekaj hrane in pijače, vam bo ta seznam olajšal izbiro. Pri izbiri smo upoštevali sledeča merila – udobje, vsestranskost in enostavnost uporabe. Prav tako smo upoštevali tudi različne proračune. Najboljšega sopotnika boste našli med nahrbtniki Camelbak, Black Diamond, Osprey, Deuter, in Fjällräven.

Zadnja posodobitev 2022-08-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – na Amazon.de lahko kupujejo brez davka na dodano vrednost, če se podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobiš tudi posebne popuste in ugodnosti! Z naslednjo povezavo – > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!