fbpx

Najboljša prenosna električna polnilna postaja & generator – ko doma zmanjka elektrike ali za piknik in kampiranje

Zendure SuperBase Pro 2000

Zendure SuperBase Pro 2000, Foto: zendure.com
Zadnjič posodobljeno: :

Podjetje Zendure je že nekaj časa viden igralec na področju ʺprenosneʺ energije. Do zdaj so v večini proizvajali premium, vzdržljive prenosne baterije, ki so bile namenjeno polnjenju prenosnih naprav. A kaj storiti v primeru, ko si želimo na kampiranje, ali se nam celo obeta energetski mrk in bi si vendarle radi napolnili naše elektronske naprave ali morda celo uporabljali večje gospodinjske aparate, oziroma močnejše orodje?

Zendure SuperBase Pro 2000 je prenosna ʺbaterijaʺ oziroma bolje rečeno, prenosna električna postaja. SuperBase pro je baterija s kapaciteto 2.096 Wh, ki je namenjena povečani potrebi po električni energiji. Primerna je za kampiranje, daljša popotovanja, rešila pa nas bo tudi v primeru nepričakovanega izpada električnega toka. S svojimi 21,2 kilogrami je ʺprenosljivaʺ, a smo prepričani, da bo večina uporabnikov SuperBase raje ʺodpeljalaʺ s pomočjo ročaja in vgrajenih koleščkov. Za razliko od ostalih prenosnih baterij premore SuperBase ogromno zalogo energije, z enournim polnjenjem pa bomo lahko dosegli 80% napolnjenosti baterije.

2.096 Wh pravzaprav pomeni, da lahko z SuperBase Pro 2000, več kot 24 ur napajamo manjši hladilnik, 32 krat napolnimo prenosni računalnik, 148 krat napolnimo prenosni telefon, ali povečamo doseg električnega avtomobila za okoli 8 kilometrov. SuperBase lahko polnimo na različne načine. Najosnovnejši način je seveda priklop na električno omrežje, uporabimo pa lahko tudi solarne celice, generator ali celo avtomobil. SuperBase ima na voljo do 14 polnilnih ʺodprtinʺ med katerimi najdemo AC vtičnice, izhode USB-C, izhode DC in 13,6-voltni ʺavtomobilskiʺ izhod. Vse informacije lahko spremljamo preko ličnega 6-palčnega zaslona in preko mobilne aplikacije. Zendure SuperBase Pro 2000 je na platformi Indiegogo na voljo od 1.101 evro dalje. Solarne celice, z močjo 200 W, so na voljo za slabih 400 evrov.

Dodatne Informacije

zendure.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!