Najboljše igrače za na plažo

Speedminton

Pa zakaj bi karkoli sploh potrebovali na plaži? Nista brisača in krema za sončenje dovolj? Morda še časopis ali knjiga in to je to? Morda za nekatere res. A mnogi se radi še drugače zabavajo. Bolj aktivno, če želite. In zanje so tukaj najboljše igrače za na plažo.

Poglejmo si, na kakšen način si ure na plaži lahko krajšate oz. jih naredite zabavne. Tukaj so najboljše igrače za na plažo.

1. Nerf Super Soaker Artcic Shock Water Blaster

Pred ledeno mrzlo vodo bodo namreč bežali prav vsi!
Pred ledeno mrzlo vodo bodo namreč bežali prav vsi.

Precej dolgo ime, kaj? Nerf je super vodna pištola, ki bo svojo žrtev še kaj drugega kot samo zmočila. Ima namreč dobrih 7 decilitrov velik plastičen rezervoar oz. boben, ki drži prav toliko ledu. Najbrž ni treba dolgo ugotavljati, čemu je namenjen led, kajne? Pred ledeno mrzlo vodo bodo namreč bežali prav vsi.

Cena: 34 evrov

2. Zmaji Designs Symphony

Symphony Beach zmaji so narejeni kot nalašč za vragolije na plaži
Zmaji Symphony Beachso narejeni kot nalašč za vragolije na plaži

Spuščanje zmajev se sliši zelo romantično. Zmaji Symphony Beach so kot nalašč narejeni za vragolije na plaži, saj so izjemno lahki in praktični. Zmaj tehta vsega 0,2 kg, narejen je iz poliestra, da lahko kljubuje tudi močnejšim sunkom vetra, ter je izjemno preprost za uporabo.

Cena: 40 evrov

3. Igra Boochie Ball

Igrajo jo naenkrat lahko 2 do 4 igralci.
Hkrati jo lahko igrajo 2 do 4 igralci.

Igra Boochie je narejena prav za zabavo na plaži. Hkrati jo lahko igrajo 2 do 4 igralci, traja pa 15 minut. Tudi če ste v večji družbi, boste vsi kmalu prišli na vrsto. V kompletu so 4 obroči, 4 žoge, 4 rokavice in tarča Boochie.

Cena: 23 evrov

4. Nerf Howler

“Raketa” je lahko krasen približek “rugby” žogi.
‘Raketa’ je lahko krasen približek žogi za ragbi.

Howler je aerodinamično oblikovana žoga, ki jo uporabljamo za met v daljino. ‘Raketa’ je lahko krasen približek žogi za ragbi, s katero boste na plaži malo bolj aktivni. Vgrajeno ima tudi piščal, ki naznanja pravilnost in moč leta, hkrati pa tudi opozarja na njeno približevanje.

Cena: 17 evrov

5. Žoga Waboba

Zahteva hitre odzive, je zabavna za vse generacije za igro v dvoje ali v večji skupini.
Zahteva hitre odzive, je zabavna za vse generacije za igro v dvoje ali v večji skupini.

Žoga Waboba Extreme je avstralski hit za privlačno zabavo na plaži. Odlično se odbija od vode in trdih površin, je precej hitrejša od teniške žogice. Zahteva hitre odzive, je zabavna za vse generacije za igro v dvoje ali v večji skupini. Izdelana je iz poliuretana in ima prevleko iz lajkre v dobro vidnih barvah.

Cena: 10 evrov

6. Kan Jam

Kan Jam.
Kan Jam

Kan Jam je izjemno hitra igra metanja diska. Pravila so takšna, da z diskom ciljate posodo, ki je postavljena pred drugim igralcem in ima 3 različno točkovane dele. Zmaga tisti, ki prej doseže 21 točk.

Cena: 33 evrov

7. Speedminton

Speedminton lahko igrate kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujete za igro, sta 2 loparja in žogica Speeder Heli. Speeder je posebej oblikovan za igranje zunaj, saj ga lahko igrate tudi v vetru do 4. stopnje. Ob tem ohranja stabilen let vse do razdalje 30 m.

Cena: 35 evrov

8. Bucketball

Bucketball
Bucketball

Cena: 44 evrov

Metanje žogic v vedro ne more biti pretežko, kajne? No, igro začinimo s pravili in zabava se lahko začne. 2 kompleta po 6 veder postavimo na tla v obliki trikotnika na razdalji dobrih 5 metrov. Vsako vedro do tretjine napolnimo z vodo ali peskom. Igralec nasprotne ekipe poskuša žogico vreči v vaše vedro, in če mu uspe, žogico izločimo iz igre. Zmaga tista ekipa, ki ji uspe zadeti več veder.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Panč 2020: 13. festival stand up komedije bo!