fbpx

Najboljše masažne pištole in masažni pripomočki

Trend masažnih pištol s katerimi razbremeniš mišice!

Foto: Hyperice

Masažne pištole in masažni pripomočki so vsekakor trend, ki ga ne gre spregledati. Imajo namreč prav nevejetne lastnosti in možno zmanjšujejo tudi nezaželeni bolečine v mišicah po vadbi.

Ste na družbenih omrežjih opazili masažne pištole?! Naj vam ne bo žal denarja za visoko kokakovostno masažno pištolo, ki jo lahko uporabite pred treningom, za pripravo mišic za trening ali po vadbi, da preprečite morebitne bolečine po vadbi. Hitreje si boste opomogli – torej tovrstna masaža pripomore k regeneraciji, izboljša cirkulacijo in limfno drenažo, ter povečuje fleksibilnost. Prav zaradi tovrstne msaže boste izboljšali svojo zmogljivost na vseh področjih.

Masaža z masažno pištolo ima številne prednosti, saj pomaga pri preprečevanju telesnih bolečin, močno zmanjša mišično napetost v nekaj sekundah, poveča gibljivost in obseg gibanja, poveča pretok krvi v območje, da zmanjša bolečino, napetost in bolečino,” pojasnjuje dr. Jason Wersland, kiropraktik in fizioterapevt. “Lahko pomaga pri pospeševanju popravljanja in rasti tkiv.”

Najboljše masažne pištole! Foto: hyperice
Poleg tega je to zelo enostavno narediti. Samo usmerite masažno pištolo v vašo mišično strukturo – približno centimeter stran od vaše kože nad mišico, ki jo poskušate sprostiti ali ogreti – in pritisnite sprožilec pištole. Počasi se premikajte navzgor in navzdol po dolžini mišice približno 30 sekund – če najdete posebno boleče mesto (ali ‘sprožilno točko’), mu namenite nekaj več časa.

Predstavljamo vam modele najboljših masažnih pištol in masažnih pripomočkov, ki jih lahko kupite pri največjem trgovcu – nemškem Amazon.de. Dostava v Slovenijo pa je lahko tudi že naslednji dan.

Masažne pištole – in masažni pripomočki

Zadnja posodobitev 2022-05-19 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!